Van-e olyan "gyerek" aki 14 éves kora alatt el kezdett cigizni?
Én olyan körül 13-14 lehettem, amikor mondhatni elkezdtem, de középiskolában szoktam rá úgymond. Idén fogadtam meg, hogy leszokok és jó úton haladok, idén max. 20 cigarettát szívtam el, aminek döntő részét egy ivászatos estén. Csak elhatározás kell, és sikerül. Ahogy a cigarettát a kávét is mellőzöm. Válaszom talán nem is hasznos, mert már nem vagyok gyerek, de mondhatni az alatt szoktam rá.
23/F
Én 7 éves voltam, a húgom 6 és a vidéki nagyobb unokatesóim, rávettek hogy mi is cigizzünk azért hogy ne árúljuk be őket. Mind a ketten betegek lettünk tőle.
Talpas Fecske, ha valaki tudja mi az.
Ma(42) sem én sem a húgom(41) nem dohányzunk.
Átlagos, normális környezetből mentem szakközépbe, amikor elkezdtem. Nagyjából az osztály 2/3 része dohányzott.Többször is próbáltam letenni, de 20 év telt el, mire eléggé megerősödött bennem az elhatározás.
A dohányzásnál haszontalanabb dolog és nagyobb ökörség kevés van. Ne kezdd el, ha ezen filózol. Rászokni könnyű, letenni nehéz.
Képzeld el, hogy bemész egy boltba és azt mondod: Jó napot kívánok, szeretnék venni valamit, ami legalább havi 30 ezer forintomba kerül, lassan de biztosan megmérgez, függőségbe taszít és undorítóan bűzös lesz tőle az egész környezetem.
Na. Noooormális?
16-os: hasonlóan jártam, igaz nem 7 évesen, hanem olyan 15 lehettem. Elkezdtem menőzni, hogy én is kipróbálom a cigit, mert a haverjaim is kipróbálták. Mondták az semmi, tüdőzzem le! El is mondták, hogy kell, meg is tettem. Utána vagy 5 percig nem kaptam levegőt, hörögtem, komoly halálfélelmem volt, a hülyék meg csak röhögtek.
Tudtam, hogy gyakorlat teszi, egy idő után megszoknám, de végiggondoltam, hogy ezt a szart gyakorolni? Hogy utána gyakorolhassam a leszokást egy életen át?
Máig hálás vagyok a tökfej osztálytársaimnak, hogy ilyen hatásosan megszívattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!