Aki olyan helyzetben volt, hogy az anyuka végzettség, munkatapasztalat és egzisztencia nélkül ment szülni, két, három gyerek után mihez kezdett magával? Az apukának nehéz volt eltartani négy, öt embert?
Nekem egy ismerősöm van így, és nem, nem volt nehéz, amíg együtt voltak a férjjel.
De aztán szétment a család, mert a férfi erőszakossá vált, és a gyámügy elvette a gyerekeket, a nő ott van munka, lakás nélkül, szülők nélkül, és így esélye sincs megkapnia a gyerekeket.
ismerősének 5 gyerek van, önkormányzati lakásban éltek, apuka éjjel nappal dolgoztt, később külföldön, anyuka csalta össze vissza.
aztán anyuka szerlmes lett, így kidobta a férjét. válás hivatalosan. anyuka a laásban 5 kicsivel, meg a szerelmével, valamiféle takarítói munkát végez, azt hiszem a lépcsőház van rábízva(10 emeletes), de azóta már lehet mást csinál, nem tudom. apuka külföldi kerestéből gyt-ből élnek, plusz az új pasi.
komolyan nem értem, ha 2-3 gyerek van akkor 5-10 évet otthon "lóbálta a lábát" tanulatlanul? miért?
nekem mondjuk végzettségem, szakmám és cégem volt mikor terhes lettem, de tanultam végig, mert tudtam gyerek mellett se nem tudom folytatni a vállalkozást se a szakmámban nem tudok elhelyezkedni (média) mert én szeretnék a gyerekért menni és lefektetni, így keresztem olyan szakmát ami 8-4-ig lehet végezni és tanultam gyed/gyes alatt, nem volt megterhelő. miért kell éveket várni?
ha te vagy ebben a helyzetben akkor kezdj el tanulni minél előbb mert gyerekesekért egyébként se kapkodnak, de se iskola, se gyakorlat úgy esélytelen a mai világban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!