Van, aki kihagyta a bilit és rögtön wc-vel kezdett? Hogyan csinálta? Hány éves volt a gyerek?
Egy számunkra, európaiak számára meglepő dologról olvastam, mint érdekesség, talán hasznos kiegészítés lehet:
Kínában sok helyütt újszülött kortól felnőtt wc fölé teszik a gyermeket, és így még csak nem is pelenkáznak, aki szülő e módszert megtanulják és alkalmazzák csecsemőjükön.
(Ahogy cseperedik a picúr, egyre önállóban saját maga is képes a felnőtt wc-t használni, szűkítővel, vagy anélkül.)
Nem tudok ehhez hozzászólni, csupán olvastam erről. Felvetődik bennem a kérdés, hogy csecsemővel hogyan utaznak. Lehet, h olyankor kivételt tesznek és pelenkáznak? Azonban európai tapasztalat szerint az visszaesést hozna a szobatisztaságra érésre nézve... legalábbis ha a gyermek már minimum másfél éves.... Viszont ahol alkalmazzák e módszert, már egy éves kor körül szobatisztává érik a gyermek, a hírek szerint.
Gondoltam, megosztom veletek, hátha érdekel valakit. Garanciát nem vállalok érte. Csak érdekességként említettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!