Mostanában rosszul vagyok a cigitől, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, lassan 3 éve dohányzom, van amikor egy nap elmegy egy doboz cigi és mindenfélét szoktam szívni. Múltkor epres lifától is rosszul lettem és általában a napi első száltól mindig rosszul leszek, viszont mostanában az összestől és nem tudom mitől lehet ez.2017. febr. 12. 03:15
1/8 anonim válasza:
Én sosem gyújtottam rá és pont ugyanilyen rosszul vagyok már attól, ha a folyosóról beszűrődik egy kis cigifüst a lakásba.
És ezzel az összes nemdohányzó így van.
Szóval az a csoda, hogy idáig "bírtad".
2/8 anonim válasza:
Egyébként honnan volt cigid 18 éves korodig? Mert ugye nem vehetsz magadnak.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, mert ugye a cigi tök egészséges, ez biztosan valami mástól van.
5/8 anonim válasza:
Szervezetednek elege lett belőle.
6/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy attól van, hogy mostanában gyakrabban megfordult a fejedben a leszokás gondolata?
7/8 anonim válasza:
Hat nem is tudom mitol lehet. Egy alkoholista miert doglik bele a folytonos pialasba elobb utobb? Talan mert karos...mindenkinek sajat dolga hogy mit csinal magaval,de azon ne lepodjunk mar meg ha a dohanyzasnak karos mellekhatasai/kovetkezmenyei lesznek elobb utobb,akar hirtelen a semmibol is.
8/8 anonim válasza:
én így szoktam le
egy idő után már szarul esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!