Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy vegyek cigit 18 alatt?

Hogy vegyek cigit 18 alatt?

Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 20:21
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Menj be a dohány boltba, és üvölts ki az utcára, hogy VÁRJÁ KISFIAM MINGYÁ JÖVÖK! Azt fogja hinni, hogy nagykorú vagy.

Vagy hallottam már olyant is, hogy a csávó elkezdett angolul beszélni. Az eladó nem tudott angolul, úgy hogy kiadták neki. :DD

2017. jún. 9. 19:38
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Ausztriában 16 tól legális! én Bécsben élek és nyugudtan tudok bárhol venni

Ti barmok, hagyjatok beken! Hagy cigizzen

2018. márc. 28. 09:25
 23/25 anonim ***** válasza:
#22: Ja, mi vagyunk a barmok. Nem az, aki egy vagyont fizet azért, hogy tönkretegye az egészségét, és nem is az, aki egy több, mint egy éve feltett kérdésre válaszol.
2018. márc. 28. 15:27
 24/25 anonim válasza:
Nem azt kérte hogy osszátok ki és szoktassátok le. Ez az ő döntése, az a 2 év már nem annyira számít,ha nem most,majd akkor fog cigizni. Én anno úgy csináltam,hogy néhány dohányboltból kijövő embert megkérdeztem,hogy itt mennyire néznek személyit. Ha nem néznek határozottan bemész és kikéred. Ha igen,akkor marad az hogy beküldj valakit. Én is sokáig féltem de egy idő után úgymond ránézésből láttam az emberekről hogy vajon ő van e olyan jófej,hogy bemenjen nekem. Max nemet mond,nincs semmi para. Lehet már elkéstem a válasszal,de hátha valaki más számára még hasznos tippet tudtam adni!;)
2018. dec. 27. 10:46
 25/25 A kérdező kommentje:
Már betöltöttem és azóta sem vettem még de köszi:D
2019. máj. 17. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!