Hogy vegyek cigit 18 alatt?
Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 20:21
11/25 anonim válasza:
Ne próbáld meg sehogy, inkább szokjál le erről a marhaságról, amíg viszonylag könnyen megteheted.
12/25 anonim válasza:
Sehogyan se vegyél.Én 23 év után tettem le,a végén már napi 40-50 szál kellett.Kaptam egy stroke-ot,szerencsésen megúsztam,letettem immár 15 éve.Nem hiányzik.Neked sem.
Ez csak az én véleményem.
13/25 MnéSz.Enikő válasza:
Sehogyan se vegyél. Inkább a cigaretta árát tedd be egy dobozba. Tegyél így minden cigi utáni sóvárgásod alkalmával és nézd meg az eredményt egy hónap múlva. :-)
Attól nem leszel nagylány, hogy majmolod a társaidat és te is cigizel. Nincs szüksége ilyesmire a szervezetednek. Nem dohányozhattál még annyit, hogy kényszert érezz a "kiveszem-meggyújtom-szívom" mozdulatsor hiányára...
14/25 anonim válasza:
Ha ahhoz van bátorságod, hogy cigizz, és ezzel tönkreteszed a szervezeted, akkor ahhoz is legyen, hogy leszólíts egy csövest, de leginkább az lenne a javaslatom, hogy soha ne cigarettázz!
16/25 anonim válasza:
Egy életre rabjává akarsz válni ennek a nyomorult méregnek, csak hogy elfogadjanak a barátaid, akiknek öt év múlva garantáltan a nevére sem fogsz emlékezni? Ha a válasz igen, akkor csináld csak! Vagy megmondhatod nekik, hogy nem akarsz cigizni. Vagy otthagyhatod őket, és kereshetsz egy normális társaságot.
18/25 ...012 válasza:
Én 15 vagyok és csak simán bemegyek és veszek piát cigit mindent én pl dohányt szoktam venni meg papírt
19/25 anonim válasza:
Ne vegyél.
Nem jó, tönkretesz és drága.
Függőséget is okoz.
Ne vegyél.
20/25 anonim válasza:
Bemész határozottan és kiadják, nekem is kiadják piát, cigit, mindent.
16/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!