Vegyek e-cigit? 14f
Tudom hogy ki fogtok oktatni de még csak 14 éves vagyok,és kb 1 hónapja kezdtem el cigizni.
Az egész úgy kezdödött hogy a haverjaim rá vettek hogy cigizzek velük persze jó mókának tünk és azóta is minden nap muszály el szivnom 1-2 szállal...
És arra gonfoltam hogy vennék egy elektromos cigit mert azt hallottam hogy az nem káros és szaga sincs mint a rendes dohányosnak.
Szerintezek jó ötlet e?
Tudnám a szobámban is szívni úgy hogy bárnilyen szag vagy más nyoma maradna?
Milyen gyakran kell cserélni azt a folyadékot benne?
És miet vegyek hogy olcsó is legyen és jó is?
És most le szeretném szögezni hogy nem szeretnék olyan kommenteket olvasni hogy:nézd már a kis csíra 14 évesen mekkora izé hogy cigizik.
(A helyesírásí hibákért bocsánat)
Ne. Do. Há. Nyozz.
Légy oly szíves!
Szerintem jól tennéd,ha váltanál e-cigire :)
Nemcsak a liquidet hanem a porlasztót is cserélni kell majd időnként
Ja és ne hidd el ezeket a tévés meg netes szarokat,amik károsnak állítják be,ez csak vízgőz,illatát lehet érezni valamennyire,szóval ne dohányízűt vegyél,ha lehet
Köszönök minden választ!
Már megvettem az e-cigimet éppen a tegnap és igaza vólt az utólsó váladszolónak,tényleg csak vízgöz úgy teszteltem hogy a szám elé raktam egy zsepit éz hát mikor át fujtam rajta a gőzt nedves lett,kipróbáltam ezt rendes cigivel is akkor nem lett nedves csupán egy szürkés feketés folt maradt rendes cigivel.
És liquid-et sem kell sűrün cserélni,ha e-cigit használok kb negyed anjit költök rá mind ha rendes cigit használnék.
Es természetesen nikotin mentes csereszne ízü liquidet vettem 100ml-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!