Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az e-cigim kb10'perc után...

Az e-cigim kb10'perc után felmelegszik és a füst is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb 10 perc után felmelegszik és már nem olyan jó szívni mert meleg. Az ecigi is átmelegszik a tartály allatt a levegőztető lyuknál. Ilyen kor mindig kikapcsolom de ez baj? Mert hallottam olyanról hogy felrobbanhat. Hogyan tudom ezt meggátolni? Vagy lesz vmi bajom ettől?

Másik kérdés: Meg hallottam olyanról hogy a porlasztót kicsit "beliquidezik" egy néhány cseppel. Ez fontos?

#e-cigaretta #meleg füst
2017. jan. 23. 18:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
0.3 ohm de van 0.18 meg 0.5 is 0.3 van benne a többit adták hozzá
2017. jan. 25. 16:26
 12/15 Lipton. ***** válasza:
Uhh, jó alacsony mindegyik, talán a 0.5-ös jó lesz.
2017. jan. 25. 18:04
 13/15 A kérdező kommentje:
Tehát a nagyobbat tegyek majd bele a 0,5 ohm nél is?
2017. jan. 25. 21:49
 14/15 A kérdező kommentje:
És köszi az eddigi válaszokat :)
2017. jan. 25. 21:51
 15/15 anonim válasza:
Szia nekem is ilyen készülékem van, és nekem is gyakran átmelegszik, de nem kell félni ez normális elvégre ez okozza a "gőzt". Ha a porlasztó illetve a tank melegszik akkor minden rendben, de ha az aksi lesz forró akkor cseréld le ugyanis az sosem jelent jót. Bocsi, hogy ilyen későn írtam.
2018. szept. 10. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!