Az e-cigim kb10'perc után felmelegszik és a füst is. Mit tegyek?
Kb 10 perc után felmelegszik és már nem olyan jó szívni mert meleg. Az ecigi is átmelegszik a tartály allatt a levegőztető lyuknál. Ilyen kor mindig kikapcsolom de ez baj? Mert hallottam olyanról hogy felrobbanhat. Hogyan tudom ezt meggátolni? Vagy lesz vmi bajom ettől?
Másik kérdés: Meg hallottam olyanról hogy a porlasztót kicsit "beliquidezik" egy néhány cseppel. Ez fontos?
Először is, milyen e-cigiről van szó?
Ha valami cserélhető aksis, mecha modról van szó, akkor valószínűleg elég gagyi aksi van benne, és elég gáz ha melegszik, mert baj lehet a végén+mechanal az sem mindegy, hogy mi van rátekerve.
Viszont, ha a kazán melegszik, üveg/plexi az viszonylag normális, ha szabályozható modod van, lejjebb tudod venni a teljesítményt.
Ja Eleaf IJust S
3000mAh
Normális.
Levegőztetést állíts, vagy szívd erősebben kicsivel.
Ha kikapcsolod, az nem baj.
Felrobbanni minden akksi feltud, még a telefonodban is.
Akkor robban fel ha védetlen akksid van, vagy nem jól van használva.
Meg ugye ha ütődés, nagy hő éri stb..
Vannak jelei ha a robbanás esélyes.
Pl. rohamosan melegszik.
Az Eleaf védett készülékeket gyárt, tehát a lyuk az alján kivezeti a gázokat, tehát nincs esély rá hogy bajod lesz.
A csepegtetés nagy teljesítményű e-cigiknél szokásos vagy drippereknél, meg pár helyzetben..
Pl. Vattázás után csepegtetnek rá hogy ne kelljen várni 5 percet a felszívódásra.
Vagy drippereknek ez állandó a tank hiánya miatt.
Btw jó sokáig szívod. :D
Tíz perc után nekem a szám tele lesz édes aromával..
Ne zárd el, kapjon sok levegőt hogy tudjon hűlni a fűtőszál és ne terjedjen tovább a meleg a patronra majd az akksira.
Ha nem hat, akkor a készülék szoftvere nem túl jó, vagy nagy feszültségen használod. Hagyd hülni ha nagyon meleg, nem sok idő szerintem.
Hát ha már a szipka is forró, az már nem annyira normális. :D
Valami baj van magával a hűtéssel.
Nem tapasztalsz égett, szenes ízt?
Nem lehet állítani a feszültséget, mikyen porlasztó van benne? Hány ohmos?
Még azt kitudod próbálni, hogy veszel hozzá RBA fejet, és tekersz bele egy magasabb ellenállást, így alacsonyabb teljesítményent fog ráküldeni az aksi, és remélhetőleg nem fog annyira melegedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!