Hogyan tudtátok letenni ezt a k**tt cigarettát?
4-5 éve szívom, és már tényleg nagyon unom érzem is a rengetek rossz mellékhatását.
-szarabbúl kapok levegőt.
-fásult az arcom.
-fáradékony vagyok.
-nem érzek annyira dolgokat (itt a szexre is értem)
-merevedési zavarokat is okozott.
-.- szóval tényleg gyűlölöm már szó szerint az egész, már 5 ször próbáltam leszokni de max 4 napig bírom, szédülök, idegbeteg vagyok(nagyon) meg ilyesmi.
Legszívesebben azonnal letenném, hát de tényleg valami mocskos nehéz már ....eddig kb 1-1,5 dobozt szívtam el naponta.
Tudtok valami tippet (lelki dolgokra is gondolok), mert ott van szerintem a legtöbb probléma ezzel kapcsolatban.
Továbbá nektek hogyan sikerült, ha dohányoztatok?
Köszönöm a segítséget ! 24f
Anyam tesojansk az elettarsa 40 ev massziv dohanyoskent abbahagyta. Irj privit,dohanyzas leszokas targymegjelolessel,ha erdekel. Elment egy leszoktatokozpontba egy biorezonancias kezelesre. O se hitt addig benne. En se.
N
Először is vegyük az alap tényeket.
Jelenleg az általad felsorolt hátrányok közel sem olyan hátrányosak, hogy komolyan elszánd magad, és egyenértékűek legyenek (számodra) a leszokással járó elvonási tünetekkel.
Én 14 év dohányzás után leszoktam egyik napról a másikra. Mi kellett hozzá? Szimplán akaraterő, de abból jó sok. Az első héten a falat kapartam. A második héten már nem aludtam esténként és mindig azon kattogtam, hogy menjek ha kimennék az éjszaka közepén rágyújtani akkor végre megnyugodnék, tudnék egy jót aludni.
Nem tettem, hanem könyörtelenül végig szenvedtem a napokat. Volt amikor nem is tudtam aludni egész éjszaka.
Majd idővel elkezdtem hozzászokni az érzéshez, kevesebbet gondoltam rá, az estéket végig aludtam, és hirtelen azon kaptam magam, hogy már nem is kell.
Később odáig fajult a dolog, hogy elkezdett a füst is zavarni, hiszen a leszokási időben mindenkitől távolodtam, aki dohányzik és elszoktam a szagtól.
Szóval csak az akaraterő van, vagy egyéb sokszor nem működő módszer. Minden rajtad áll!
Sok sikert!
Szerencsére nem okoz bajt ha valaki hirtelen lerakja.
Nekem és még 3 barátomnak az elektromos cigarettára váltás segített.
Én 3 éve nem dohányzok, már e-cigit se, pedig 7 évig szívtam fújtam.
A barátaim még használják az e-cigit, de 4 hónapja nem dohányoznak már, és nem is fognak többet.
Én cigizek ugyan de néha hetekig nem gyújtok rá. A max. 3 hónap volt, gondoltam egyet és eldobtam a gyújtót és a cigis dobozt. Nem voltak elvonási tüneteim.
Nem úgy tekintek a cigizésre mint valami függőségre. Csak egy tevékenység amihez néha van kedvem, néha nincs. Helyzet függő.
De társaságba, buliba sokat dohányzok.
A max. napi 1 doboz... de hosszú távon nem bírok ennyit mert érzem hogy túl sok, fájnak a fogaim, fejem stb.
Általában napi 1-2 szálat szívok. De most pl. kb egy hete nem gyújtottam rá. Nem is tudom napra pontosan, látod ennyire leszarom. :D Elvonási tüneteim nem nagyon vannak, általában azért kívánom a cigit mert ideges vagyok és nem azért vagyok ideges mert nem cigizek. De ritkán vagyok ideges. ^^
Szerintem próbálj így hozzáállni. Foglald le magad valamivel és ne gondolj rá.
Soha életemben nem szívtam el egy szál cigit sem. Még egy slukkot sem. Pedig hányan akartak rászoktatni, hát pont ezért nem. De megmutatnám ezt a kérdést a sok kis hülye tininek, aki csak azért szívja ezt a szart, mert a többi is, és mert így akarnak felnőttnek tűnni. Aztán 20-as éveikre már impotensek lesznek tőle...
Lehet, hogy nem segítettem ezzel a kérdéssel semmit, mindenesetre, ha lesz gyereked, remélem a dohányzás ellen fogod nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!