Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Aki tubákolt már az mondana...

Aki tubákolt már az mondana egy pár szót róla? Milyen volt az első tubákolós élmény?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne, hogy milyen fajtát használt, mennyi ideig és lett-e valami baja tőle (pl. nyálkahártya nem sebesedett-e ki vagy hasonló)?
2016. dec. 26. 00:55
 1/2 anonim válasza:
Nem tudom mit hasznaltam, lattam hogy az egyik gimis tarsam felszivja kerdeztem miaz es mondta hogy tubak. Akkor enis dohanyoztam es kertem. Felszivtam de borzalmas volt, lehet azert mert sokat szivatm, csipett nagyon es tusszogtem utana meg parszor csinaltam akkor mar nem volt olyam rossz csak akkoris ereztem hogy rendesen tisztitja az orrom. De a nyalkahartyanak nem jo annyira szoval szerintem ne csinald
2016. dec. 26. 01:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Regen parszor csinaltam, nem tudom milyen marka volt, menozesen kivul semmire nem volt jo :D ne csinald
2016. dec. 26. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!