Miért nem éreztem semmit?
Figyelt kérdés
Szóval kövezzetek meg, de kipróbáltam a füvet a haverokkal. Ők röhögtek meg minden tőle, de én semmit sem éreztem, miért van ez? Lehet ha immunis vagyok? Lehet olyan? Többiek cigiznek, én nem, ez befolyásolhatja?2016. dec. 14. 11:41
1/7 anonim válasza:
Szemét alja beszólogatós troll gec*.
2/7 anonim válasza:
Amúgy valószínűleg nem tüdőzted le a füstjét és nem került thc a szervezetedbe.
3/7 A kérdező kommentje:
Számítottam rá, hogy lesz aki agyfaszt kap :))
2016. dec. 14. 13:59
4/7 anonim válasza:
Nem feltetlenul KELL attol rohogogorcsot kapni. Ettol csak ellazulsz ezert lehet az hogy mikor amugy is nevetsz jobban nevetsz hisz kellemesen erzed magad... kb ennyi
5/7 anonim válasza:
Ők már füveznek egy ideje. A fű a nem pia, hogy sokat iszol és egyre jobban bírod. Én ha egyedül szívok, akkor van hogy alig teszek bele, de tudom milyen érzést kell kiváltania, és csak azt "flashelem". Lehet neked nem ütött be annyira, vagy be se ütött. De olyan hogy immunis, olyan nincs. Ha betekerek egy green cigit, és azt te elszívod, garantálom egy csöpp nyálad nen lesz és nem bírsz majd felkelni a székből.
6/7 anonim válasza:
Tüdőzd le és tartsd bent, ameddig csak tudod! Ja és közben szívj hozzá oxigént is, hogy ne legyen olyan kemény fulladás érzeted!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. dec. 17. 03:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!