Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet, hogy az adrenalin...

Lehet, hogy az adrenalin miatt nem éreztem semmit?

Figyelt kérdés

Aki rosszul tud lenni a véres dolgoktól az saját felelősségre olvassa tovább, nekem felkavarodik ettől a gyomrom!

Ma elvágtam a lábam borotvával. Nem nagyon mély, kb. fél centi és 15-20 centi hosszú. Amikor elvágtam, egy fél percig csak néztem, azután teljesen normálisan, minta minden nap ilyet csinálnék kirángattam a bőröm a borotvából, (jó vastag réteg lejött) elmentem WC papírért, fásliért és elkezdtem kötözgetni a lábamat, meg törölgetni a véremet. Csak 5-10 perccel később kezdtem érezni akármit is. Ez az adrenalin miatt van? Ha nem légyszi senki ne hülyézzen le, még egyáltalán nem tanultunk ilyesmit, csak érdekel kicsit, gondoltam megkérdezem.

2016. ápr. 2. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az adrenalintól tényleg lehet hogy nem érzed a fájdalmat. Engem egyszer fejbe dobtak kővel, éreztem de nem fájt pedig varrni kellett. A vágás pedig megint kicsit más egy éles pengét nem úgy érzel meg de utána fájhat.
2016. ápr. 2. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez rendszeres,van hogy órákig ömlik belőle a vér és csak akkor veszem észre mikor a padlón áll a tócsa :D
2016. ápr. 2. 23:51
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Sebészeten dolgozom, de ezt a sztorit nem hiszem el, legalábbis durva túlzásnak érzem. 20 centi hosszú, fél cm mély seb. Nah persze.... Még a borotva sem tud fél centit kivájni... Jó lesz az 2 mm-ernek is.
2016. ápr. 2. 23:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Amennyire tudom leírom neked kedves #3-as. Ha két mm mély lenne akkor nem tudtam volna a bőrt a két ujjam között birizgálni. (Morbid, de szórakoztam kicsit vele) bőr már nincs rajta, csak egy ilyen fehéres izé amin látja az ember amikor a pici lukakon kersztül telemegy vérrel.
2016. ápr. 3. 00:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Sebészeten egyébként visszajáró beteg vagyok, mutattam már a dokiknak egyet s mást
2016. ápr. 3. 00:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is láttam már pár levágott végtagot, és kilógó agyat, szóval nem lepnél meg. De a sztorid ebben a formájában akkor is kamu.
2016. ápr. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!