Ti cigiztek (lent több)?
Ha nem:
-Még sosem gyújtottál rá
-Kipróbáltad
-Leszoktál
Ha igen:
-Néha, de nem szoktál rá
-Rendszeresen, függő vagy
Kort és nemet írjatok meg azt, hogy mikor szoktatok rá vagy mikor szívtál először.
15 voltam mikor elkezdtem cigizni..akkor napi par szal volt suliba,vagy delutan
..
Volt egy olyan idoszakom (kb 1 ev) amikor napi fel doboz elment.
Par honapja viszont napi 3-4szalnal jarok ezert 3 napja mar ra se gyujtottam.Nem is szeretnek tobbet.Hizni szeretnek,es egeszsegesebben elni!
21 L
Én 15 évesen kezdtem el cigizni. A barátom dohányzott (elég sokat) és persze párszor megkínált. Aztán egyre többször kínáltak barátok is, így vettem egy doboz cigit, hogy "majd visszaadom a többieknek, persze nem magamnak veszem". Nagy lódulit. Utána megint vettem, megint vettem, aztán mielőtt észbe kaptam már rá is szoktam, de ezt csak sokára fogadtam el/ismertem be magamnak. Mai ésszel már bánom valamilyen szinten, hogy akkoriban rászoktam, de nem fogok hazudni, szeretek cigizni. Egyetem alatt viszont volt, hogy napi másfél dob cigi elment, az már viszont túlzás volt. Most egy doboz cigi kitart 2-3 napig. Egyelőre nem tervezek leszokni, majd ha gyereket szeretnék vállalni természetesen leteszem; de addig marad ez a rossz szokásom :)
26/N
Először idén március 15-én szívtam, (ekkor 17 voltam) utána volt egy időszakom, amikor elég gyakran rágyújtottam. Nem mondanám, hogy rászoktam, de néha már kívántam egy-egy szálat. Szerencsére augusztus óta egy szálat se szívtam, és nem is kívánom. Viszont a passzív dohányzás elkerülhetetlen, mivel a környezetemben sajnos az emberek nagy része dohányzik :/
18/F
Még sohasem gyújtottam rá. Édesanyám révén (tüdőgyógyász) belém van nevelve hogy soha az életbe nem cigizzek.
19/F
1 évig dohányoztam, aztán leszoktam. Néha elszívok egy nagyobb szivart, ha valami különleges alkalom van, illetve ritkán elektromos cigarettát használok.
18/F
Nos, eddig sose cigiztem. Mióta együtt vagyok a barátommal, azóta egyre többet szívok el én is...pedig mondja hogy ne cigizek, de jól esik a meló, sok stressz után.. :)
Na meg ha iszok, akkor is cigizek..Nálam sosincs cigi...néha persze kívánom, de nem veszek...
DE amúgy nem dohányzok!! Vagy igen? :(
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!