Ti mit éreztek amikor cigiztek? Leírnátok pontosan azt az érzést?
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 22:05
1/4 anonim válasza:
Mik ezek a hülye kérdések itt néha?
Annál pontosabban nem lehet leírni, hogy jó érzés. Ennyi.
2/4 anonim válasza:
Semmit. Fuggoseg es kesz. Max ha tenyleg ideges az ember es elsziv egy szalat megnyugszik egy kicsit. De ezt is ra lehet verni a fuggosegre.
3/4 anonim válasza:
Amikor meggyújtom akkor elernyed mindenem. Csak szívok egyet, és érzem, ahogy a füst érdesen mardossa számat, és a légcsövemet. Egy pár pillanatig bent tartom. Lehunyom a szemem, és érzem, ahogy a napi stressz egyszerűen a füstbe ragad. És végül kifújom a füstöt a stresszel együtt, várok 1-2 percet, utána egyre gyakrabban egyre kevésbé mélyre szívom be. és végül már nem is tüdőzöm le, mert úgy sokkal szebb a füst. Azt csak kieresztem, és nézem ahogy elszáll, majd elnyomom a csikket a cipőtalpamon, és behelyezem a legközelebbi kukába. Kb. ennyi. :D
4/4 viraag1728 válasza:
Semmi különösebbet nem.érzel, ne is próbáld ki
Budos lesz tőle a szád is kezed is
Semmit nem érzel marna a torkos, ha nem vagy dohányos kohognel is, és mondom hogy budoa lennel..
En azt szoktam mondani ha szeep nem vagy legalább budos ne legyel!:D
Na az a lényeg h ne próbáld ki szerintem mert nem egy nagy dolog
Egyáltalán nem nyugtat meg! Ez csam a.függőség es az higy bebeszeled magadnak h jaj en majd ettől megnyugszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!