Ti cigiztek (lent több)?
Ha nem:
-Még sosem gyújtottál rá
-Kipróbáltad
-Leszoktál
Ha igen:
-Néha, de nem szoktál rá
-Rendszeresen, függő vagy
Kort és nemet írjatok meg azt, hogy mikor szoktatok rá vagy mikor szívtál először.
14 voltam elsore, nem szoktam ra, csak alkalmankent, buliban szoktam.
17/L
Igen. 4 évig alkalmi dohányos voltam, most mióta új munkahelyem van, nagyon elszállt a dolog, sokat szívok.
Nem tervezek leszokni, egyszerűen szeretek dohányozni.
21L még pont 15 voltam, mikor elkezdtem bulikban/baráti társaságban cigizni, és 20, mikortól sokat cigizek
Én igen. Napi 10-12 szálat szívok el, munkahelyemen nem dohányzok mert messze a kijelölt dohányzóhely, és bár nincs megszabva mikor mehetünk szünetre, meg nem mérik stopperral mennyit vagyunk távol de nem szeretek ott lenni ahol össze vagyunk zsúfolva. Munkaidőn kívül sem viszem túlzásba, leginkább bulikban, vagy ha összejövetelekre megyünk akkor szoktam picit többet rágyújtani, mert minden barátom cigizik szinte.
A párom csak néha-néha gyújt rá, ő havi 2 doboz cigit vesz magának és az elég egy hónapra. Igazából a párom 16 éves korától 21 éves koráig erős dohányos volt, még külön töltötte is magának, ő úgy hagyta abba hogy egyszer egy hétre kórházba került amikor elgázolták és szinte ágyhoz volt kötve, és ő úgy volt vele ha azt az időt kibírja akkor kibír több időt is. Persze 1 hónap után már minden baja volt amikor azt vettem észre hogy a csemegeuborkát elnyomja a hamutartóba akkor mondtam neki hogy gyújtson már rá és akkor megint hanyagolja 1 hónapig. Igaz akkor picit visszaszokott, de pár nappal később bevezette azt hogy napi 1 maximum 2 szál cigi fér bele neki, azt mindig reggeli után amikor kávézik akkor elszívja és utána maximum délután gyújt rá de nem mindennap csak amikor olyan hangulatban van és ennyi. Ezzel a módszerrel elég jól bírja 2 évig, nekem nem nagyon megy így de mióta apáro így csinálja teljesen jól érzi magát és nem is kívánja azt a több szálat. Volt amikor megpróbált teljesen leszokni 2 hét után nem bírta tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!