Egy szál cigi hány kalóriát éget el?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 19:58
2/16 anonim válasza:
Semennyit, hacsak nem futsz közbe.
3/16 anonim válasza:
Miért kellene a ciginek kalóriákat égetni? Ez hülyeség, ilyen nincs.
4/16 anonim válasza:
gyújts meg vele szalonnakockákat és kiderül...amúgy semennyit, az egy városi legenda, hogy fogyni lehet vele
5/16 anonim válasza:
Nem városi legenda, mert igenis fogyni lehet vele!
De nem azért, mer kalóriákat éget el, hanem mer elnyomja az étvágyat....
6/16 anonim válasza:
Én is úgy hallottam(én nem dohányzom),hogy aki abbahagyja cigit,egyfajta pótcselekvésként nassol,amitől hizni lehet.Ha rágyújtana,nem nassolna és nem szaladna fel pár kiló.Ezért gondolják,hogy fogyni lehet a cigitől,de ez szerintem is tévhit.
7/16 anonim válasza:
én 3 éve cigizek,és nagyon sokat eszek,mégsem hízok túl sokat,pedig mielőtt nem cigiztem elég hízékony voltam.
8/16 anonim válasza:
Én attól félek, ha leszokok meghízok mert pótcselekvésként tuti nassolnék.
De nem fogyni lehet tőle hanem inkább a súlyodat tartani.
Mondjuk én nem láttam még nagyon kövér embert aki dohányozna.
Biztos van, de én még nem láttam :)
9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat.. valóban én is csak egy-két dohányzó kövér embert ismerek...
2010. máj. 2. 20:46
10/16 anonim válasza:
Nem fogyaszt a cigi, hanem egyrészt az éhségérzetet nyomja el, másrészt gyorsítja az anyagcserét. Én legalábbis így tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!