Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha hegyes a cigi vége, akkor...

Ha hegyes a cigi vége, akkor az mit jelent?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, hogy pl nekem azt mondták, hogy akkor szerelmes vagy, vagy szeret téged valaki, sőt, még olyat is hallottam, hogy akkor jó vagy az ágyban... Most melyik igaz, vagy mi mást jelent?

Normális válaszokat, kérlek.

15/L

2011. nov. 7. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Ha normális válaszokat akarsz, ne tégy fel hülye kérdést.
2011. nov. 7. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy gyorsan szívod a cigit, és sokszor hamuzol. Azért 15 évesen már nem kéne ilyen hülyeségeket elhinni.
2011. nov. 7. 17:38
 3/7 anonim válasza:
Ha hegyes, akkor azt jelenti, h jó vagy az ágyban/vki jól meghúz ma stb, ami szexel kapcsolatos. De ezek csak ilyen jó pofa dolgok, nem kell komolyan venni... :L
2011. nov. 7. 19:35
 4/7 anonim válasza:
:L--> :) bocs, ez egy smile akart lenni, csak elrontottam :D
2011. nov. 7. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Az enyémnek mindig hegyes a vége, pláne szex után. ezek szerint tényleg jó vagyok az ágyban:D
2011. nov. 7. 20:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) nem hiszek az ilyenekben, csak érdekelt, hogy ki-mit mondd róla. :D
2011. nov. 9. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy valaki jól megb@sz este vagy lesz0p0d a f@szát. Szerinted mit jelent?? Semmit
2011. nov. 21. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!