Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik az a mentolos cigi...

Melyik az a mentolos cigi ahol nem a filter, hanem a DOHÁNY mentolos?

Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 00:49
 1/8 anonim válasza:
zöld pall mall
2011. nov. 7. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:

mindegyik, kivétel nélkül.

onnan tudom, hogy 10 éve mentolosat szívok, és szinte minden márkával volt már dolgom, mikor milyen volt a boltban.

hogy a dohány a mentolos, azt meg onnan tudom, hogy mikor kiszedtem a dohányt belőlük fűhöz, mindig mentolos volt.

2011. nov. 7. 18:37
 3/8 Matthew001 ***** válasza:
kedves előttem lévő, elárulom, hogy a Marlboro Blue Frostnál a filterben van csak menthol. Egyébként a kérdező kérdésére a válasz: Zöld Marlboro, Zöld Pall Mall, West Ice.
2011. nov. 7. 22:28
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 8. 00:14
 5/8 anonim ***** válasza:
onnan indul, hogy a blue frost nem mentolos cigi, omg...
2011. nov. 8. 01:59
 6/8 A kérdező kommentje:

utolsó, minden cigibe van mentolos mint ahogy minden cigiből van kék, piros stb.........

OMG!

2011. nov. 8. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
de a marlboro blue frost az nem marlboro menthol, nem mentolos cigi, hanem egy ízesített szűrős sima cigi, két különböző típusról van szó, te meg mentolos cigit kérdeztél, omg...
2011. nov. 8. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
a blue frost nem mentolos cigi
2011. nov. 8. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!