Milyen kezdő e-cigarettát vegyek?
Figyelt kérdés
Nah arról lenne szó hogy a tetsvérem most leaz 19 és szeretnék venni neki egy e-cigit 6-7-max 8000ft-ért. Ha tudnátok ebben azá árban ajánlnai valamit annak örülnék, egy plusz kérdés: mivel én nem vagyok 18, de el szeretném titkolni előle ezért ha a postás hozza akkor azt át vehetem 18 év alatt, vagy nem?2016. nov. 7. 15:02
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
[link] -ról szoktam vásárolni, vannak kezdőknek megfelelő eGo készleteik kb ennyiért. (+ szállitási költség)
Ajándék liquid is jár hozzá.
Elméletileg 18 év alatt nem vásárolhatsz, de nem tudok ebben érdemben segiteni mert nekem ezzel nem kell foglalkoznom mikor vásárolok. Talán próbáld meg az Ő nevére rendelni, vagy ilyesmi.
3/13 anonim válasza:
Nagyon szép gesztus tőled, de ne vegyél neki ilyen árkategóriás e-cigit. Azok ugyanis nem jók, valószínűleg nem is fog neki tetszeni. A legolcsóbb, amit érdemes megvenni, az amit az első belinkelt, de az 10000 Ft.
4/13 A kérdező kommentje:
Pontos tipust tudsz mondani?
2016. nov. 7. 19:22
5/13 anonim válasza:
Persze, Ego AIO. Ha belefér a keretbe, vedd ezt, ha nem, akkor inkább mást adj neki, ne e-cigit.
6/13 A kérdező kommentje:
De egyébként miben különbözik a 7000ft-től? A minőságe más vagy mi?
2016. nov. 7. 19:58
7/13 Lipton. válasza:
Igen a működése, felépítése, íz-gőz visszaadás.
8/13 A kérdező kommentje:
Utána néztem ennek az EGO AIO-nak de azt hallotam hogy az a cucc nem tudom a nevét ami 0.6 ohm aszthiszem annak meleg a füstje, az nem zavaró?
2016. nov. 8. 08:07
9/13 anonim válasza:
Nem zavaró. De van hozzá 1.0 ohmos porlasztó is, ha mégis túl erős lenne. Én kipróbáltam mindkettőt és a 0.6-os nekem jobban tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!