Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tudnam végleg lettenni...

Hogyan tudnam végleg lettenni ezt az átkozott cigarettát?

Figyelt kérdés

Valami jo ötlet?

Meg a betegsègtol is felek

Ha fiatalon abbahagyom akkor kitisztul a tüdőm?

Örök vesztes vagyok.....

Ha a környezetembe cigiznek en is rágyujtok egyből.pl vettem egy lovat nagyon örülök neki .Mondtam itthon hogy innentol nem gyujtok ra.. . Negy napig birtam

Örök vesztes vagyok.

2016. okt. 31. 19:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Elhiszed hogy képes vagy nélküle meglenni.
2016. okt. 31. 19:51
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Én 2,5 csomagról szoktam le úgy hogy amikor elfogyott nem vettem többet és nem fogadtam el ha kínáltak.Vagy 15 évig hullámszerűen vissza tért de azt

a néhány napot kibekkeltem.

2016. okt. 31. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Van pénzed lóra, akkor cigire is kiszorítod.
2016. okt. 31. 20:02
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
Egyvalakit ismertem aki láncbagós volt, napi 2 dobozzal szívott. Nála a biorezonanciás módszer működött. [link]
2016. okt. 31. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem semmi nem kell hozzá, csak te magad és te elhatározásod.

Hiszen nem a nikotin hiány, a függőség miatt gyújtasz rá újra. Te is írod, hogy amikor valaki rágyújt a környezetedben, akkor kívánod meg.

Az segít, ha egy ideig kerülöd a helyzeteket, ahol sok dohányos van, pl. buli.

2016. okt. 31. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
10%
Én most akarok visszaszokni 11 év után.
2016. okt. 31. 20:19
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Akaraterő kell hozzá, haver. Én a körömrágással vagyok így, de nagyon durván. Nem egy csajozós köröm, ami nekem van, de épp az imént kezdtem el úgymond letenni erről a függőségről. Nem vagy vesztess, szabj még egy napot, pont jó a mai vagy a holnapi, ne gyújts rá. Tudom, hogy a mozdulat is benned van és jól esne, de minél többször utasítod el, annál kevésbé fog előfordulni, hogy upsz, majdnem vettem egy dobozzal.
2016. okt. 31. 20:23
 8/12 Viv02 válasza:
27%

Én 14 évesen szoktam rá. 3 évig szívtam, napi 15-20 szálat. Viszont most augusztus 22-én úgy döntöttem leteszem. Nem vettem többet. Őszinte leszek...Rohadt szar érzés volt. Mármint nem az, hogy letettem, hanem az elvonási tünetek. Már több, mint 2 hónapja, hogy elhatároztam, leteszem, viszont azóta 2x rágyújtottam buliban, amire nem vagyok büszke. Viszont arra igen, hogy a napi 15-20 szálról sikerült leszoknom.

Nővérem és nevelőapám napi szinten cigiznek mellettem és már nem az, hogy kívánom, pont az ellenkezője, büdösnek tartom.

Szóval elhatározás kérdése.

2016. okt. 31. 20:25
 9/12 anonim ***** válasza:
29%
Két hónap az semmi öcsi.Majd két év múlva már valami lesz.
2016. okt. 31. 20:35
 10/12 anonim válasza:

Szia!

Sokan nem tudják,de van rá egy szinte tuti módszer!!!

Viszont ehhez el kell olvasnod egy könyvet! :D

(viccesen hangzik tudom!!! de működik !!)

Én is sokáig dohányoztam, 1 doboz -talán kicsit kevesebb- cigit szívtam el naponta.Elolvastam a könyvet és az után már nem cigiztem! ..de mivel egy ember szava kevés ahhoz hogy a dohányos nekikezdjen egy egész könyv elolvasásához (tapasztalat,én ebook olvasóról olvastam el,de megvettem a könyvet ismerőseimnek,viszont még úgy sem akarják elolvasni hogy látják hogy én már leszoktam és csak ennyit kéne tenni..pedig le akarják tenni ők is,csak nem hiszik el hogy működik...pedig ennyi az egész,elolvasod és többet nem akarsz cigizni,pedig csak szembesít vele hogy mit is csinálsz,és nem elrettentő könyv,logikusan írja le a dohányzás pszichológiáját,szembesít a függőséggel...ugyanis nem a nikotin az erős függőség,hanem a cigihez kapcsolt helyzetek,de inkább olvasd el,nem írok többet,nagyon érdekes könyv és sok helyzetben magadra fogsz ismerni)

Olyan 2-3 hét alatt olvastam el,és nap mind nap rádöbbentem az előzőleg olvasottak igazságára,neked is így ajánlom az olvasást,mindig egy keveset,de minden nap olvass valamennyit belőle...hogy miért sikerült úgy abbahagynom hogy többé nem hiányzik azt a mai napig nem tudom,és azok sem akik elolvasták a tanácsomra,de működik és ahogy olvastam fórumokon mindenkinél működött,aki hajlandó volt végigolvasni!!!

A könyv pedig:

Allen Carr - Végre nem dohányzom

[link]

(de jobb ha megveszed a könyvet,megéri az árát és sokkal nagyobb élmény ha a kezedben fogod,látod hogy hogyan haladsz az olvasással és jobban ösztönöz ha már megvetted,bocsi hogy ilyen sokat írok róla,de ha ezeket betartod leszoksz a cigiről,tényleg!! ..de ehhez az elejétől a végéig el kell olvasni.)

Egy fórumozó válasza,de sok ilyen van:

Sziasztok! 10 évig dohányoztam kisebb nagyobb kihagyásokkal volt hogy pusztán akaraterővel letettem 3 évre és ugyanúgy visszaszoktam :SS Ez a könyv 2500ft ba került és megváltoztatta az életem 1,5 éve nem dohányzom és az első pillanattól kezdve nem is kívántam...

[link]

2016. nov. 1. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!