Hova rakjam a cigit, hogy anyám ne találja meg?
Figyelt kérdés
16/l2016. okt. 21. 21:39
2/6 anonim válasza:
A táskámba. Én szívesen tárolnám neked.
3/6 anonim válasza:
Van egy ötletem: Ne cigizz! :D
De,hogy nehogy azt mondd,hogy én csak pofázni tudok és nem vagy kiváncsi idegenek véleményére...:D
Ágyneműtartó,ruhásszekrény,ahol mondjuk nem takarít:D
Légy kreatív.:)
4/6 anonim válasza:
Szia. Sulis taska? Vagy beleszokott nezni? En hatizsakom elso kissebb zsebeben tartom egy ilyen kis szutyoben hogy ha valaki belenez mert pl zsepit keress akkor azert ne vegye eszre hogy ott egy cigi.
5/6 anonim válasza:
Én az iskolatáskámban tartom, én is sokáig gondolkoztam hogy hol lehetne, aztán rájöttem hogy anyám sose néz bele. 14/F
6/6 anonim válasza:
Régi dobozokba (pl. hajvasaló doboza, telefon doboza, stb), könyvespolcon könyvek mögé, ritkán használt táskába, nagy méretű tolltartóba, ...
Ha látnám a szobádat, szerintem kapásból tudnék mondani 10 helyet, ahová rejthetnéd :D Hajrá, légy kreatív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!