Menyire gáz, ha valakinek büdös a haja, szája, ruhája?
A cigarettázás nem igénytelenség?
11/19 A kérdező kommentje:
Miért nem számít büdösnek?
Azért a GYK-ra viszonylag nagy arányban vannak a kultúrált emberek. Viszonylag! Akik a szemedbe fújják a füstöt olvasni sem nagyon tudnak, nemhogy másokra odafigyelni.
Szívesen lennék a helyedben, mert én meg inkább a a büdös kölnisekkel találkozok többet.
2010. ápr. 27. 10:00
13/19 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy nem cigizek bent a házban, vagy bulizóhelyen, inkább kimegyek a szabadba, és akkor is úgy állok, hogy széllel hátnak, és akkor max csak a kezem lesz büdös tőle, a hajam meg a ruhám nem :). Ám elég gáz, ha valaki rettenetesen dohány szagú, főleg ha a 2-3 napi dohányszag van rajta, ezért ha rendesen tisztálkodsz, és úgy csinálod ahogy én szoktam, akkor 10es skálán max 3-4es bűzöd lesz :)
2010. ápr. 29. 12:02
osztálytársam lassan 1 éve ugyan abban a ruhában van, nem szokták mosni és cigizik is hozzá. hihetetlen érzés úgy bemenni az első órára mögötte, hogy azt a szagot érzed ami már beleivódott a ruhájába.
2010. ápr. 29. 13:55
Én dohányoztam közel 8 évet, leszoktam, és így utólag visszagondolva, és érezve ezt az ocsmány szagot immán nem dohányzóként, azt mondom hogy extra brutál igénytelen. Most a gyomrom felfordul tőle.
2010. ápr. 30. 13:58
El lehet nyomni parfümmel.Tanárom nagyon jól leplezte,hogy cigizik,de fél éve már tudom.Kértem tőle segítséget,odajött,és tiszta cigi szaga volt,és ez keveredett a parfümjével.És hát izééé...majdnem mondtam h ez a parfüm nem is olyan jóó xĐ
2010. máj. 3. 23:21
Nekem enyhe tömegiszonyom van, és átlagnál jóval kifinomultabb szaglásom. Amikor a tömegközlekedés elkerülhetetlen (sokszor van ilyen), mindig elszívok 2-4 cigit, hogy ne érezzem a körülöttem utazók olcsó/drága parfümjét, cigiszagát, testszagát, frissen borotvált hím szagát, meg az 5 méter hosszú nőszagot.
Büdös a cigi? Igen. Szélirányból kb 120 méterről érzem meg, hogy valaki cigizik, nem hogyha még beszélek is vele.
Gáz cigizni? Megnézem a fogatlan buszra/vonatra várakozókat, dekket guberálókat, a ráncos bőrű huszonéveseket... igen.
2010. aug. 12. 00:57
9
10 akkor lenne, ha még a fogaid is így állnának: [link]
2010. aug. 17. 17:10
Szerintem undorító.Én nem tudnék péládul intim tartós együttlétet élni senkivel akiről számomra kellemetlen szagok áradnak. Büdös erjedt nyálszag reggel, mosatlan fenék szag, majgombócleves feelingű izzadtságszag,húgyszag, cigarettabűz,és egyéb füstben abálodott szag,fülledt csípős lábszag, pörköltszag,olajszag satöbbi ezektől kimondottan felfordul a gyomrom.Vannak akiket nem zavar,vannak akik rendszeresen ebben élnek, őket általában kerülni szoktam.De büdösnek tartom a túl tömény,édeskés szagú parfümöket is, ha egy kiló van valakire ráfujva,és gázmaszk mellett is megpusztulni mellette az is borzasztó.Szerintem a felsorolt dolgok rendszeresen jelenléte elviselhetetlen. A higiéniai,tisztálkodási elvárásoknak én amondó vagyok hogy eleget kell tenni megfelelő időben és mértékben,hogy a másiknak ne jöjjön ki a bele. Én is erre törekszem,ehhez tartom magam.
2010. szept. 18. 06:55
Kapcsolódó kérdések: