Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért esik ilyen rosszul a cigi?

Miért esik ilyen rosszul a cigi?

Figyelt kérdés
Pár slukk után nagyon rossz utóíz van tőle a számban. Ez mostanában egyre gyakrabban előfordul. Nem tudom leírni hogy milyen íz, de nagyon rossz. Ilyenkor nem gyújtok rá 4-5 órán át, és elmúlik. Mitől van?

#cigaretta #utoiz
2016. okt. 3. 20:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj ki más fajtát. Vagy mielőtt rágyújtasz, szagolgasd, vagy valami, hogy jobban megkívánd.
2016. okt. 3. 20:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán mentálisan most kezdesz rájönni, hogy minek ?
2016. okt. 3. 20:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A "mostanában" mit jelent? Nekem akkor van furcsa/rossz íze a ciginek, mikor beteg leszek. Egyszercsak fura íze lesz, és kb 1 héten belül máshogy is kijön a betegség (általában torok/mandulagyulladás). Most is beteg voltam pár napot, több mint egy hétig alig bírtam rágyújtani, egyik reggel majdnem hánytam is tőle. Sőt, azt is megfigyeltem, hogy ez inkább reggel, ébredés után igaz, napközben már egészen jó.
2016. okt. 3. 20:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Minden fajtaval elofordult mar ez amugy , csak nem ilyen gyakran :s
2016. okt. 3. 20:45
 5/13 Ylyria ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj meg leszokni. Lehet hogy a tested ezzel jelzi, hogy elég. Ha nem akkor is csak jót teszel vele.
2016. okt. 3. 20:48
 6/13 A kérdező kommentje:
igazatok van, igazabol szeretnek leszokni, esszel tudom is hogy karos, de sajnos megis szeretek cigizni, annak ellenere hogy budos, draga, karos...:S
2016. okt. 3. 21:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szervezetednek elege lett belőle.
2016. okt. 3. 22:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Mit meg nem adtam volna én ezért néhány éve. Abban a 4-5 órában nem is kívánod? Mert akkor valójában ez a legjobb dolog, ami előfordulhatott veled :)
2016. okt. 3. 23:16
 9/13 anonim válasza:
65%
Istenem bàrcsak én undorodnàk meg tőle!! Az életbe nem gyújtanék rà többször.
2016. okt. 4. 12:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Kicsit későn írok, de most találtam rá erre a kérdésre. Most jártam így. 10 évig nem szívtam, aztán 2016-ban ért valami, depresszió, és egyszerűen muszáj volt a cigi a szerotonin miatt, kb fél dobozzal szívtam el, de mivel enyhe asthmám lett felnőtt korra, így nem tudtam a füst miatt tovább szívni, és ráálltam a niquitin minitabra, ami tökéletesen helyettesítette a nikotin utáni vágyat. Na most három év múlva múlt hét csütörtökön, elszívtam 1 szál cigit (abból a megmaradt fél dobozból) a felét lesem tüdőztem , és azóta furcsa íz jön fel a számban, és teljesen megundorodtam, volt olyan reggel, hogy szinte hányingerem is volt, ahogy rágondoltam. Ennek most már egy hete, és a niquitint sem tudom bevenni, szóval hála Istennek úgy tűnik, végérvényesen leszoktam a nikotinról.
2020. márc. 18. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!