E-Cigi, mit csinálok rosszul?
A MEDO nem egy prémium márka, bár nekem a halovány aromázáson kívül nem volt vele gondom, de célszerű lenne kipróbálni más márkát.
Lehet, hogy megtöltés után nem hagytad állni. Minden újonnan töltött patront illik állni hagyni min. 10 percet, hogy a vivőközeg (üvegszál, vatta, vatelin) fel tudja szívni a liquidet. Próbáld meg kimosni a porlasztót, esetleg cseréld is ki.
Milyen arányú liquidet használsz? Lehet, hogy rossz a léellátásod, túl sűrű a lötyid, az üvegszál nem tudja felszívni.
Lehet, hogy túl nagy feszültségen túl gyorsan porlaszt a porlasztód, nem tud elég gyorsan eljutni a liquid a fűtőszálhoz. Meg lehet próbálni kihúzni pár elemi szálat az üvegszálból.
Leírhatnád, pontosan milyen akksid van, milyen porlasztó, milyen arányú liquid.
Igen, az a porlasztó, ami a tank alá van csavarva? A tank+porlasztó az így egyben a patron. Milyen patronod van?
A jó liquid ízlés kérdése, sokan szeretik pl. a Mystic Juice-t, abból is a Babylon az egyik legnépszerűbb idehaza. Én Mystictől az Arrakist próbáltam, nem igazán jött be.
Egy régi játékos a Hangsen liquid, sokan szeretik. Szerintem nem a legjobb ízre, ráadásul csíp is.
Aztán Maximum Smoke, most épp Turkish Tobacco-t szívok, hát, szívtam már jobbat is.
Nem tudom, lehet-e kapni nikotinos FlavourTec lötyit, azokat régebben szerettem.
Továbbá, a HELM magyar gyártmányú (ahogy a MEDO is), az is népszerű volt régebben.
Aztán: Santa Clouds, Zazo prémium, Aurora, stb.
Rendelj több márkát is, majd csak meglesz a kedvenced.
Most épp Maximum Smoke "American Tobacco" ízű aromájából készített lötyit szívok, ez nem annyira édes. Ha látsz valahol FlavourTec féle "Black Tobacco"-t, emlékeim szerint az is inkább kesernyés volt, mint édes. Egyébként valamennyire mindegyik lötyi édes, mert a VG (az egyik összetevő) alapból édes, de persze vannak, amik még jobban, vannak amelyikek kevéssé édesek.
Én már 7-8 hónapja magamnak keverem a liquidet, nem is emlékszem igazán, miket szívtam előtte.
Azt tudom, szoktam innen rendelgetni: [link]
Top Dekang 10ml PG -> Dark USA mix, ezt pl. szerettem.
Amúgy a Dekangot nem szokták javasolni, nem egy csúcs minőség (original kínai fosch), de ezt szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!