Próbálom letenni a cigit. Mit gondoltok, sikerulhet igy?
Koszonom szepen, ez jol esett :)
Hát nem könnyű, de már annak is orulok hogy tobb mint 10 szállal csokkentettem es szerencsere minden áron kibirom a megadott idoig hogy ne gyujtsak rá még egy perccel se hamarabb :)
Én már sokféleképpen próbáltam és a tapasztalataim alapján még a módszeredhez annyit tudnék javasolni, hogy a nap elején a legelső cigit próbáld meg minél később elszívni.
Én azt tapasztaltam, hogy ha reggel felkelés után azonnal rágyújtottam akkor nehezebb volt megállni egész nap, viszont ha kibírtam délelőtt 8-10 óráig cigi nélkül akkor már a délután is könnyebben telt kevesebbet szívtam. Így sikerült hétről hétre később rágyújtani minden nap 11, aztán délig is kibírtam majd végül sikerült letennem 2 hónapra.
Sajnos utána visszaszoktam.
Persze nem vagyunk egyformák lehet, h nálad nem válik ez be csak leírtam hátha segít valamit.
Ez egy átok, így vagy úgy de szokj le , kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!