Kinéztem egy iStick 40W TC-t. Mit gondoltok róla? Mit érdemes tudni?
Figyelt kérdés
Ha készletben veszem, akkor a liquid-en kívül más nem kell hozzá, ugye?2016. jún. 5. 15:23
2/7 -H.- válasza:
Ez egy teljes szett, de én nem vennék ilyet, mert szerintem fontos a cserélhető akksi. Most még nem okoz problémát, de fél-egy-másfél év múlva észre fogod venni, hogy gyengül az akksi, és már nem bírja olyan sokáig.
Inkább egy bármelyik cserélhető cellás iStick, vagy Evic VTC Mini.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, megnézem.
2016. jún. 5. 20:59
4/7 anonim válasza:
Cserélhető aksis, és tudásban, meg méretben is elég jó, az istick 40-eshez hasonló Istick Pico.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi. Milyen aksival?
2016. jún. 6. 12:57
6/7 anonim válasza:
Nekem ebből van 4db-om. Kb 1 éve használom őket, ezidő alatt nem volt egyikkel sem baj.
Ha lesz még egy kis plusz pénzed, akkor érdemes hozzá egy töltőt is venned. Így mindig tarthatsz magadnál egy plusz teletöltött aksit, és nem ér meglepetés, ha valamelyik kimerül.
Használtpiacról néha ezeket a 18650-es aksikat újonnan sokkal olcsóbban meg tudod venni. A lényeg, hogy márkásat vegyél. Pl. LG, Samsung, Efest, Sony
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2016. jún. 6. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!