Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy mondjam el itthon, hogy...

Tinista kérdése:

Hogy mondjam el itthon, hogy dohányzom?

Figyelt kérdés

Félig sejtik már de nem tudják biztosra, mert mindig amikor rákérdeznek letagadom. Már többször is visszamondták mások, hogy láttak engem cigizni. Apa is cigizik de nem tudom mit szólna hozzá.. Anya azt mondta ha megtudja mehetek a háztól. Utálok bujkálni a városban és félni, hogy meglát valaki. Segítsetek!

15/l

2016. aug. 8. 01:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Próbálj meg leszokni, mert később már nagyon nehéz lesz.

Ezt nézd meg és hátha sikerül leszoknod, nem ér meg annyit ez a szenvedély, hogy tönkretedd magad:

[link]

2016. aug. 8. 04:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Odaállsz a szülők elé, és azt mondod: "Anya, Apa! Tudom, hogy ti ezt nem helyeslitek, de én dohányzom!"

Valóban jobb lenne most az elején leszoknod, mert később csak nehezebb lesz, de ha nem akarsz/tudsz, akkor vállald fel a szülők előtt is! Jobb, mint hazudozni!

2016. aug. 8. 07:30
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Fatter adjá mán egy cigit!
2016. aug. 8. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahogy én.

Nekem is azt mondták kiraknak ha cigizek.(m2 cigizik)

Aztán én is untam, higy pl otthon nemtudtam cigizni szal fogtam magam és elmondtam. Nem volt semmi.

Téged sem fognak felnégyelni...

2016. aug. 8. 12:14
 5/6 Girgoy ***** válasza:
49%
Szerintem is szokj le, nem éri meg a macera...
2016. aug. 8. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
Ha abbahagyod sok kellemetlenségtől fogod megkímélni magadat.
2016. aug. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!