Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nikotintapaszt lehet recept...

Nikotintapaszt lehet recept nélkül kapni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szokott már le valaki tapasszal?

Érezni lehet-e, hogy nem kívánod a cigit?

2010. ápr. 17. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:

lehet és nem,nem leeht vele leszokni...nagyon szar ráadásul...akkor már inkább a rágó:S

amúgy elektromos cigi a legjobb,abban nikotin van csak,az meg nem annyira gáz mint a kátrány:)

én már letettem:)egyik nap szívtam másik nap nem:)helyette cigirágó:Dtudod ami gyerekként is rágtál:D

2010. ápr. 17. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, simán megveheted a patikában. Az ára húzós, és 1 embert ismerek, aki ezzel szokott le, viszont iszonyatos akaraterő kellett hozzá. Szerintem az egész tapasz inkább placebo hatást vált ki. Akaraterő, kitartás nélkül ennek sincs hatása. Az elektromos cigi viszont tényleg jó, az ismeretségi körömben sokan ezt használják/használták, a zöme leszokott.
2010. ápr. 20. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!