Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigit használjak?

TeemoTheDevil kérdése:

Milyen cigit használjak?

Figyelt kérdés

Most nem azt a választ szeretném hallani, hogy egészségtelen, meghalok stb... (Tisztában vagyok vele). Úgy egy éve szoktam le, és mostanában elég erős késztetést érzek, és semmivel sem tudom csillapítani. Tudom, hogy hülyeség visszaszokni. Olyan cigi márkákat írjatok, ami "egészségesebb" (nem gyengébb.. egészségesebb) ami kevésbé károsít..

A kérdésem nem az volt, hogy miket okoz a dohányzás.. Aki megért, és nem köt belém, annak tiszteletem.

2016. júl. 23. 20:53
 1/8 anonim válasza:
56%
Én úgy tudom, hogy azok az egészségesebbek (tehát kevésbé károsak), amelyekben nincs aroma, tehát natúr. Illetve minél gyengébb, annál jobb. Esetleg vízipipa, vagy elektromos cigi.
2016. júl. 23. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
A fos E-Cigi meg a tarsai rosszabb, mint egy rendes cigi. Azt mondom szivj Camel-t, Lucky Strike-ot vagy Piros Marlboro-t.
2016. júl. 23. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
#2 ezt mivel tudod úgy alátámasztani, hogy közben nem tudsz retardaltnak és degeneraltnak? Csak mert az összes egyetemi kutatás az ellenkezőjét bizonyította, de kíváncsi lennék a te méréseidre is.
2016. júl. 24. 02:55
 4/8 anonim ***** válasza:

*nem tűnsz retardaltnak és degeneraltnak.

Telefon 'kijavította', de a te agyadat nem javítaná sajnos.

2016. júl. 24. 03:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Valami gyengét, de inkább ne gyújts.
2016. júl. 24. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Narancssárga Sophianae
2016. aug. 5. 01:17
 7/8 daveszka válasza:
Szívj arany Davidoff-ot szipkával. Nagyon sok káros cuccot megszűr a szipka.
2016. aug. 6. 11:01
 8/8 Döme06 válasza:
Világoskék Sophiane vagy Benson&Hedges Pink Sapphire ez a leg gyengébb amit en szivok.
2016. aug. 6. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!