Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem merek rágyújtani...

Miért nem merek rágyújtani előttük?

Figyelt kérdés

Nem merek a szüleim előtt rágyújtani. Évek óta tudják, hogy cigizek, látják a cigimet, a gyújtómat, érzik rajtam. Nem szólnak érte, csak anya mondja,hogy cigiszagom van, és zavarja(régen ők is cigiztek). Akkor miért nem merek előttük rágyújtani???

18/L

2010. ápr. 16. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert csak ahhoz vagy felnőtt, hogy titkoban cigizz, ahhoz nem, hogy előttük fel is vállald. Nagyszerű példája annak, hogy az emebrek nagy része menőségből kezd neki, otthon persze nem több anyuci picikéjénél.
2010. ápr. 16. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg azért mert előttük szégyenled, mert tudod, hogy nem helyeslik...el fog múlni, ha továbbra is dohányzol... egyszer rágyújtasz, nem szólnak semmit, utána már megy magától
2010. ápr. 16. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán mert kultúrember nem gyújt rá olyanok társaságában, akiket ez zavar. Én sem dohányzom, ha a szüleimmel vagyok.
2010. ápr. 17. 12:32
 4/5 A kérdező kommentje:

Keves első: Nem "menőségből" cigizek, nem érdekel más mit mondd.

Volt olyan, hogy cigiztem anya bnőjével, és anya meg kijött és látta nálam a cigit,de nem mertem beleszívni.

Egyszer pedig mikor indultam a suliba rágyújtottam és jött apa, látta nálam, és csak vigyorgott...

2010. ápr. 18. 11:11
 5/5 anonim válasza:
énis így vagyok... tudják és előttük mégsem merek. talán mert nehesztelnének rám, és nem akarok nekik fájdalmat okozni azzal h cigizem és ezt ők nem akarják...
2010. máj. 4. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!