Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » E-cigivel le lehet szokni a...

E-cigivel le lehet szokni a normál cigiről?

Figyelt kérdés

Szeretnék leszokni a cigiről, lassan 10 eve szivom. (27 éves vagyok) egyszer nikotin tapasszal leszoktam 4 hónapra. (majd egy főnök elintezte hogy ismét ragyujtsak)

Az e-cigi alkalmas erre? Milyet érdemes venni? Honnan? Egyéb hasznos tanacsokat, tapasztalatokat elfogadnek.

2016. júl. 20. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Pont erre találták ki, nem a divatolásra...
2016. júl. 20. 21:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Amit elfelrjtettem: sport miatt elég fontos lenne hogy ne dohanyozzak, és hogy ne fulladjak meg ha 3 emeletet kell leocsozni. Valamint szeretnék hízni is. Ezen segít az e-cigi?
2016. júl. 20. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, de önfegyelemre is szükséged lesz.
2016. júl. 20. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Az e-cigi, a legjobb alternatíva, de nem a leszokáshoz, csak a helyettesítéshez. Aki e-cigit szív, az nem leszokott, csak átszokott. Fejben ugyanolyan dohányos, csak már nem olyan büdös.:)
2016. júl. 21. 03:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én e-cigivel tettem le. 15 év után, 30 évesen. Mivel mentolosat szívtam, így egyszerűbb dolgom volt az eukaliptuszos és a mentás likvidekkel. Napi 1 dobozt szívtam előtte, és érdekes módon nekem a füst beszívása, és kifújása hiányzott. 1 hónapja nem találom az e-cigim :) olyan jól eltettem valahova. Én még e-cigi boltban vettem, akkor még nem szabályozta semmi. Én azt tanácsolom, hogy először agyban határozd el, és ne úgy, hogy kevesebbet szívsz, stb. Nekem ez korábban nem vált be. Én beiktattam egy korai futást meg egy délutáni valamilyen mozgást. stresszes életet élet, eléggé....de a megkezdett doboz cigim az elején nálam volt, a tudat, hogy van, megnyugtatott. :) Ha fogékony vagy a placebo hatásra, akkor vannak nyugtató cseppek, gyógynövény boltokban kapható, pl. az Idegeimre mentek -nevű, hatásos.

Nekem a nikotin tapasz és a rágó is hatástalan volt.

Készülj fel, hogy az első 1-1,5 hét maga lesz a pokol, ha azon túl leszel, menni fog!

Ja igen, még egy jó tanács: NE számold a napokat, hogy hány napja nem gyújtottál rá.. De tölts le egy applikációt és igen ösztönző lesz, hogy látod, mennyit spórolsz. Én azt a pénzt, amit eddig cigire költöttem, hétvégén beletettem egy borítékba (7700 HUF) és hónap végén pl. megjutalmaztam magam egy új valamivel, mondjuk cipővel, vagy valami apróbb dologgal..utána már a telefonomat is gond nélkül lecseréltem, felsőbb kategóriára, nekem ez sokat jelentett) Sok sikert! :)

2016. júl. 21. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:
kieg.: nikotinmentes likviddel, és az első 1 hónapban szívtam, azóta csak porosodott az elpakolásig. :)
2016. júl. 21. 12:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is segített 8 év dohányzás után, először átszokás majd a nikotintartalom folyamatos csökkentésével leszoktam arról is, már csak akkor veszem elő ha valami új ízt meg akarok vele kóstolni.
2016. júl. 21. 17:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen. 20 év dohányzás után. Már utálom a szagát is.
2016. júl. 21. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja, nekem Istick-em van, nagyon jó. Netről rendeltem, meg a lotyit is hozzá. Olcsobb, mint a cigi, gyorsan behozza az árát. Csak vmi normális készüléket vegyel, h ne menjen el a kedved.
2016. júl. 21. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!