Igaz ez az új törvényre, az e-cigivel kapcsolatban?
Ugye, azt tudom hogy 20.-án bevezetik a fostos törvényt. De hallottam azt is hogy 50.000Ft-ra is büntethetik az e-cigist ha használja kültéren. Ez igaz?
Számomra ez egy nagy hülyeségnek hangzik, mert akkor miért tennék az e-cigit a trafikokba? Vagy ha nem is a használata miatt, akkor mi miatt szabhatnak ki ilyet az emberre?
A tank űrtartalmára tán?
Ha az utcán megállítanak az e-cigim miatt hogy aztán kezembe nyomjanak egy csekket, ott helyben fogom széttépni és küldöm el a pi*ába az illetőt.
Értem, köszönöm a válaszokat.
Tehát ha jól értelmezem, akkor csak dohányzásra kijelölt területeken lehet hásználni. Tehát beküldik az egészségesebben élni akaró e-cigist a dohányos területre, ahonnan menekülni akart eleve. Pff..
ma 19:56
Nem küldik sehova. Sokkal inkább kitiltják azokról a helyekről is, ahonnan a dohányosokat. Ennyi.
#6 az amikor valaki direkt a pofámba fújja. Meg ha nem így lenne a törvényben, kisgyerekek a suliban is órán pöfékelhetnének.
#8 nem láttam még épületen belüli dohányzásra kijelölt helyet, úgyhogy nem egy légtérbe szorítanák. Csak kintre. Kint meg arrébb mész 4 métert és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!