Tudnátok segíteni, az elektromos cigarettával kapcsolatban?
Pár napja vettem egy e-cigit, de a liquid helyén ilyen fehér "madzagok" voltak: [link]
Az lenne a kérdésem, hogy ezeket ki e lehetne venni, mert állítólag nehezebb beletölteni a liquidet miattuk?
Már elmondták neked, hogy kell megtölteni a patront, miért nem érted meg?
Azok a "fehér madzagok" (üvegszál) abszolút nincsenek útban, nyugodtan meg tudod tölteni tőlük a tankot. Ha kiveszed őket, ki fog folyni a liquid a patronból, és nem lesz, ami a fútőszálhoz vezesse a lötyit.
Szia!
Többféle tank van.
Amiről a fotó készült, az ilyen típus (nekem mindig folyt, 1x sem tudtam használni.)
Ha van rá lehetőséged cseréld le.
Kanger topbox mini vagy iStick pico szett ami jobban megérte volna :D
Bocsi, nem lehúzás, nem tudom mennyi cigit szívsz vagy szívtál naponta, de ha fél dobozzal, vagy többet, akkor ez a kis ego nem fog kielégíteni.
Topboxról nem találtam magyar nyelvű videót, de a pico-ról igen:
https://www.youtube.com/watch?v=Yyj9j7rEqVE
Pico szett olcsóbb is, mint a topbox szett:
Na de bevallom, anno én is ego-val kezdtem, csak nem volt elég, és 1 hónap után jöttek a MOD-ok :)
Hihetetlen, hogy még mindig ezen kattogsz, miután már legalább hárman elmondtuk, hogy tökmindegy, melyiket veszed.
Rendeld már meg végre valamelyiket, és majd rájössz, hogy NEKED mennyire jó, vagy rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!