Elektromos cigarettával kapcsolatos kérdés. Szerintetek?
Sziasztok!
Az Eleaf Ijust 2 nevezetű elektromos cigarettát szeretném megvásárolni. Napi 10-15 szál sodort cigarettát szívok, ami szerintem viszonylag erősnek mondható. Mivel ez az Ijust 2 modell rögtön tüdőre szívással működik, hallottam hogy gyengébb liquidet kell venni hozzá, mint egy szájból tüdőre szívós készülékhez.
A kérdésem az lenne, hogy ha kezdésnek 6mg-os liqiudet veszek akkor nem lesz annyira erős hogy ne tudjam szívni? A közvetlen tüdőre szívás miatt tartok ettől.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Szia!
Szerintem a 10-15 szál nem túl sok naponta.
Nem mondtad a nikotintartalmát a sodort cigidnek, annak függvényében kell választani folyadékot.
Cigiben 5-6mg-osat szívok, lötyiben 12mg-osat, persze nem subtankkal.
Én szájból tüdőbe szívtam a cigit, jelenleg Kanger aerotank ami a legjobban megfelel számomra.
Próbáltam Atlantis aspire subtankot, de a megfulladás határán voltam minden esetben. Biztos meg lehet tanulni másképp letüdőzni a "cigit", de nekem nem sikerült.
Ha veszel ilyent, javaslom mellé vegyél egy másik típusú tankot is.
A kan
Rosszra kattintottam az előbb... folytatom :)
A Kanger Aerotankhoz adnak két porlasztót, dupla fűtőszálast, de én vettem hozzá még tartalékot, plusz megvettem a tekeréshez szükséges eszközöket, így magamnak készítem már őket, 0.8-1ohm-osokat, amiket 18W-on tudok használni. Nagyon sok gőzt termel, és nem fulladok meg tőle.
Igaz a tekerés és összerakás kicsit macerás, de ha van 4-5db, akkor 2-3 hónapra előre meg lehet csinálni.
Nekem ez a tapasztalatom. Remélem tudtam segíteni.
Viszont remélem rajtam kívül még páran véleményt mondanak, mert lehet nincs igazam mindenben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!