Szeretnék venni egy E-Cigit. De nem tudom a hátrányait. Érdemes venni? Van valami értelme?
Nekem van e-cigim, azért vettem, hogy a "papír alapú cigi"-rõl leszokjak. Tüdõbajosan kicsit sok volt...
A lötyibõl sok íz van, habár van egy-kettõ, aminek semmi értelme
A lényeg, hogy ez lehet olyan neked, mint egy vizipipa, hogy 2-3 hetente haverokkal szívod de ilyen rendszeres használatra nem igazán ajánlom.
Igen, megszabadul tőle, tisztul automatikusan.
Ha a tüdő nem tisztulna, minden dohányos és nem dohányos két éven belül beledöglene a szmogba, a kátrányba, a porba stb..
Leszoktató eszköz? Az E-cigi nem leszoktató eszköz. Egyetlen ismerősöm sincs, aki ne gyújtott volna rá egy-két hét elteltével normális cigire, plusz még kiegészítőként ugye már ott volt az E-cigije.. Többet ártott, mint használt.
Ne csessz ki magaddal, szokj le a cigiről, és ne ilyen hülyeségekre szórd a pénzed!
Óriási biznisz az ilyen szutykok árusítása, higgy benne, mint megváltóban, hogy majd ez leszoktat! A tömegek megveszik, plusz egy bőrt lenyúztak a bagósokról, gratulálok a sok eszükhöz.
5#
Ahhoz hogy használjon az e-cigi, tudni is kell alkalmazni.
Az, hogy az ismerőseid ezt nem tudták elérni, az csak is az ő hibájuk és rossz döntésük.
Gondolod hogy akaraterő nélkül bárki át fog tudni szokni elektromos cigarettára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!