Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha nekik lehet nekem miért nem?

Ha nekik lehet nekem miért nem?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, a szüleim nem engedik hogy cigizzek mert szerintük nem helyes. Ők is cigiznek már egy ideje de eszük ágában nincs leszokni róla. Akkor miért lenne olyan nagy baj ha én is élnek vele?

2016. júl. 5. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ők már függők és nem akarják, hogy te is az legyél és tudják, hogy milyen következményekkel jár a cigizés.
2016. júl. 5. 15:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Napi 3-4 száltól szerintem nem fogok úgy ráfüggni mint ők, akik másfél dobozzal szivnak el egy nap.
2016. júl. 5. 15:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted 1,5 dobozzal is kezdték, mi?
2016. júl. 5. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte napi 3-4 szál, azután egyre többet kívánsz majd.

Nagyon sok betegséget okozhat a cigaretta, nem beszélve az áráról. Ne akard tönkretenni magad fiatalon. Egyél helyette inkább csokit.

2016. júl. 5. 15:38
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

Kedves kommentelők, láttatok már olyat, hogy valakinek meg tudtátok magyarázni, hogy káros a cigi, és nem kéne? Ehhez kell egy alapvető intelligencia, ami vagy megvan az embernek, vagy nem. Ne értsetek félre, ettől még lehet valaki viszonylag értelmes, de azért annyira mégsem. Legalábbis ha tudatában van, milyen anyagokat tartalmaz a cigaretta, és az milyen hatással van a szervezetére. Persze sokan mondják, hogy igen, tudják, hogy káros, de közben fingjuk sincs, csak azt tudják, hogy rossz. Szóval szerintem ha már elhatározta, és nincs annyi esze, hogy ezzel árt magának, nem fogjátok tudni megmagyarázni, miért nem kellene.

A kérdezőnek tehát azt javaslom: cigizzél, de lehetőleg ne csempész cigit szívjál, hanem vetesd meg valakivel a trafikban, mert úgy legalább adó folyik be utánad az államkasszába. Ez az egy értelme van, ha már sajnálatos módon ennyire ostoba vagy.

2016. júl. 5. 16:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, fizesd csak tesó, több nyugdíj jut majd nekem!
2016. júl. 5. 16:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szeretnék hogy beteglegyél később.
2016. júl. 5. 21:11
 8/11 anonim ***** válasza:
szerintem...neked kéne egy cica .-.
2016. júl. 5. 21:25
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Nem véletlenül van életkorhoz szabva a dohánytermékek vásárlása. Biológiailag nem áll készem a szervezeted. Természetesen a felnőtt test sem arra való, hogy bombázzuk méreggel, de ez esetben a teljesen kifejlett szervek jobb ellenállást képesek nyújtani.

Pszichológiailag meg rém egyszerűen csak az a magyarázat, hogy szeretnek és törődnek veled. Ha nem tennék, akkor leszarnák hogy mit csinálsz... és hiába tűnnének ettől jófejnek... évekkel később majd elgondolkodnál, talán majd ha neked is lesz gyermeked.

2016. júl. 6. 01:10
 10/11 anonim ***** válasza:

#9: Nem kötekedni akarok, de azt írod, 18 év alatt nem áll készen a szervezete. Mégis kinek, és mikor áll készen a szervezete azokra a kémiai anyagokra, amik a cigarettában vannak?

[link]

És a vége a legszebb: hogy ezért még tényleg fizetnek is az emberek.

2016. júl. 6. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!