Mi a jó abban, aki csak buli alkalmával gyújt rá?
Figyelt kérdés
Vannak olyan emberek (főleg nők), akik nem dohányoznak csak buli alkalmával. Nem tudom mi ebben a jó, most vagy cigizik az ember vagy nem?2016. júl. 5. 10:38
1/6 anonim válasza:
Jobb, mintha mindig dohányozna.
Gondolom, szeretnek dohányozni, de azért mégsem akarnak állandóan, mert káros. De a buliban elengedik magukat.
Szerintem nincs ezzel semmi gond.
2/6 anonim válasza:
Van aki jókedvűen szeret csak gyújtani.
3/6 anonim válasza:
Alkohol mellé jól esik a cigi,plusz sokan nem szeretnének rászokni mert káros,drága,büdös stb stb,de buli alkalmával belefér. Ugyanúgy mint az alkoholfogyasztás. Partikban iszol,de otthon minden nap nem.
4/6 anonim válasza:
Alkohol melle rohatt jól esik nagyon telleg! A masik meg h az ember elengedi buliba magat... Hisz az a cél... Ki fog azon filózni részegen h jajj most max 2szal.... Szerintem ez amolyan alap dolog a buliba h elszivsz egy ket vagy sok szálat egy jo kis tarsasagba... Mert ugye hat bulizol nem? Ez amúgy en szerintem olyan alap a buliba mint az alkohol vagy az óvszer a zsebbe... :) 15f
5/6 anonim válasza:
Azért szíjják, mert idióta kis majmok. Szíjja a haver is, hát nem akarnák lemaradni, azt hiszik attól nagylegények.
6/6 anonim válasza:
Mert nem akarok rászokni de szeretek cigizni.
Ennyi az oriasi valasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!