Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Meghalhatok a fűtől?

Meghalhatok a fűtől?

Figyelt kérdés
nemtudom, hallottam már ilyet
2010. ápr. 14. 11:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk például a marihuána, úgy helyből. Hogy ne is folytassam.
2010. ápr. 15. 17:23
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
az nem vegyi barátom :D
2010. ápr. 15. 17:30
 13/19 anonim ***** válasza:

Hmm, okos és művelt vagy, sőt egyszer még okosabb és még műveltebb leszel.

Aki meg csak arra vár, hogy egy-két tinédzser, aki már szívott füvet, és túlélte, közölje vele, hogy nem lehet semmi baja (netán ötletszerűen elhelyezett vigyorjelek kíséretében, mert attól roppant tudományos és megbízható lesz), és ettől megnyugszik, na az a másik, aki megéri a pénzét. Aztán persze mikor baja lesz, azért már nem fog senki felelősséget vállalni, mert itt korlátlanul lehet osztani a hülyeséget.

2010. ápr. 15. 19:36
 14/19 anonim ***** válasza:
halucinálni akkor fogsz ha tulszivod magam. Az pedig főleg hogy az első szerintem 1g fölött van. Szerintem attól hogy egy ember szív valamennyit még nem lesz semmi maradandó károsodása...
2010. ápr. 15. 21:02
 15/19 anonim ***** válasza:
89%
kálium permanganát és az kuurva sok van benne és vegyi anyag is szal most kussoolhatsz köcshög..
2010. ápr. 15. 22:15
 16/19 anonim ***** válasza:
hangvételed visszaveheted :D Szerencsétlen
2010. ápr. 16. 08:50
 17/19 anonim ***** válasza:
A marihuána hatásától nem halhatsz meg... Igen, 18 vagyok, több évig minden nap szívtam, és soha semmi bajom nem volt tőle, életemben még 1* sem haluztam, nem hánytam.
2010. ápr. 18. 19:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem meg háromszor volt tüdőgyulladásom, és nincs semmi bajom, tehát a tüdőgyulladásba senki nem halhat bele.

Ezenkívül egyszer megfogtam a kettőhúszat, és nem lett semmi bajom, tehát az áramütésbe sem lehet belehalni.

Imádom az ilyen átgondolt és szakszerű hozzászólásokat. Persze aki beszopja, az meg is érdemli.

2010. ápr. 18. 23:02
 19/19 anonim ***** válasza:
nem
2010. ápr. 19. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!