4 éve füvezek és most már eljutottam odáig, hogy le akarok szokni. Mit csináljak, hova forduljak?
Figyelt kérdés
Előtte dohányoztam,de azt le tettem de a fű nagyobb falat...A kokaint is próbáltam de az nem jött be..2016. jún. 23. 12:28
2/7 anonim válasza:
Nem te írtad 4 éve, hogy ura vagy a fűnek? Akkor most mi van?
3/7 anonim válasza:
Mert ugye a fűről olyan híresen nehéz leszokni ám... Gondolom ezt a kérdést is valami fűellenes troll írta ki.
4/7 anonim válasza:
3. a nagy fűvédő.
Ne füvezz és szevasz. Elvileg nem lehet rászokni a füvesek szerint... :)
5/7 anonim válasza:
Valóban nem lehet rászokni annyira mint a dohányra. Kb olyan mint a kávé. Valószínűleg a mozdulatra vagy rászokva vagy a hangulatra, de biztosan nem magára a marihuánára.
6/7 anonim válasza:
Hát nemtom...én 3 évig napi szinten szívtam aztán most letettem mert elkezdtem dolgozni és nincs rá időm. Nem jelentett gondot.
7/7 anonim válasza:
A dohányzás a legkényszeresebb rászokás szempontjából.
Még ha rá is lehet szokni a "fűre", ha a dohányzásról le tudtál, a fűről ahhoz képest semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!