Djarum black első ciginek nagyon erős?
Figyelt kérdés
sose cigiztem de ezt kiszeretném próbálni egy különleges alkalom miatt ami nemsoká lesz :)2016. jún. 21. 13:22
2/7 A kérdező kommentje:
igen? beszédülök erősen?
2016. jún. 21. 16:09
3/7 anonim válasza:
Én az első Djarum Cherry-től nem szédültem be. Viszont amikor egy nap kettőt szívtam el (úgy 1 óra különbséggel), akkor a másodiknál igen, beszédültem valamennyire.
És igen, erős cigi (főleg elsőnek): 10-10 mg kátrány és szén-monoxid, illetve 1 mg nikotint tartalmaz, ez az Európai Unióban a maximális érték a dobozos cigikre, amik forgalomban lehetnek.
4/7 A kérdező kommentje:
de a szegfűszeg miatt állítólag nem jön ki az erőssége
2016. jún. 23. 21:16
5/7 anonim válasza:
Akkor ímmel-ámmal tüdőzgesd. Ne tarts lenn sokáig és semmi bajod nem lesz tőle. Mi ez a különleges alkalom szmájlikával? Megkóstolsz egy puncit előtte?
6/7 anonim válasza:
Semmi ereje nincs a djarumnak, közbe meg az egyik legerősebb a piacon.
Szerintem első ciginek jó.
7/7 anonim válasza:
hát én ehhez hozzátenném, hogy egy jugós töltött cigi sokkal erősebb, mint egy Djarum, szóval nem a legerősebb.
gondolom már biztos kipróbáltad, szal már nem válaszolok a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!