A Djarum black egyfajta státuszszimbólum a dohányosok körében?
Vagy rossz napja van és ehhez volt kedve.
Én nem vagyok dohányos, évi max 10 szálat szívok el, de én is csak Djarumot. Nem érzem sznobnak magam, szimplán csak ez ízlik.
Olyan, mintha nem is cigiznél kb.
Ereje 0, közben 10.1.10-es
Íze elég jó szegfűszeges, plusz az ajkaid is olyan ízűek lesznek tőle (1 nyalással le is jön).
Csak ezt szívni rendszeresen nem lehet mert pl nalam nem enyhit semmilyen cigiéhséget.
De én nem is vagyok igazán rászokva.. inkábba rituáléra, meg a hangulatára, hogy mindig haverokkal együtt szívjuk...
Na de m1. Elkalandoztam.
Amúgy ha valaki csak azt szív, akkor igen vastag a tárcája mert tudtommal 2250 most.
Szóval valamilyen szinten az.
Inkább azt mutatja, hogy kocabagós, abból viszont felvágós fajta. Dohányos ember nem szív ilyet, legfeljebb alkalmakkor poénból, vagy ha megkínálják.
Nem tudom, hogy a pénztárcájáról miért árulkodna, jóval drágább napi másfél doboz szofit szívni, mint heti két doboz Djarumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!