13 éves vagyok. Naponta 1-2 szál cigarettát szívok el. Ez mennyire ártalmas?
25 éves vagyok, 10 éves koromban bagóztam, 23 éves koromig. Nagyon ártalmas volt: tönkre mentek a fogaim, nem fejlődtek ki normálisan az izmaim, sovány, vézna ember lettem, hiába zabáltam, nem épült be a tápanyag - azóta sokkal kevesebbet eszem, mégis híztam, szóval tuti, hogy a bagó miatt lettem vézna.
A tüdőm is fájt, folyton köhögtem, rossz hatással volt rám.
Gyerekként, fejlődő szervezettel a legártalmasabb a dohányzás, hagyj fel vele, sokkal jobb nélküle!
Te megőrültél???? DOBD EL AZONNAL AZT A CIGARETTÁT!!!!
MEG AKARSZ HALNI????????????
Pfh , cigi .... az nem menő .
Drogozzál inkább . A hollywoodi sztárok is azt csinálják .
Kis hernyó , narkó , azután leöblíted vodkával .... meglátod , milyen jó gyerek lesz belőled 15 éves korodra ! :D
1-2 szállal ártalmasabb, mintha nem szívnád el.
A te korodban kezdett el majdnem minden barátom cigizni.
Most 20 évesen már bevallják amit az elején annyira tagadtak, hogy nem ártalmas, nem érzik a rossz hatását. Elmegyünk partiba, futunk/biciklizünk pár kilométert és feltűnően hamarabb fáradnak el, fogynak ki levegőből. Sex érdekel? Ugyan ez..
Ne cigizz! Te döntesz a saját sorsodról, de badarság lenne direkt bántani magad, ha már egyszer nem muszáj.
Olyan menő dolog cigizni, hiszen minden hülye cigizik.
Akinek meg van esze és egy-két szál cigit sem szív el, azt a sok bunkó cikizi!
Sportolj, akkor hivatkozhatsz a bunkóknál miért nem cigizel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!