Mitől hánytam véreset?
Figyelt kérdés
2éve dohányzok, 17/F.
Testnevelés órán 400métert futottunk és meghajtottam magam, 59másodperc alatt futottam le, najó nem erről van szó. Ezután rosszul lettem,hányinger, szédülés. (volt már ilyen csak nem ilyen erősen). Bementem az öltözőbe, hánytam. Szerintem gyomorsavat mert kaja nem jött,aztán még párszor picit hánytam de rohadtul mart:D .Ezután 2x nagy mennyiségü hányás volt, ahol a második véres volt. Mi lehet a problémám?
2016. máj. 10. 13:55
1/5 anonim válasza:
ha vért hánysz, komoly bajra utalhat. jobb, ha felkeresed vele az orvost.
lehet, hogy semmiség, és az erőlködés közben csak egy hajszálér pattant el valahol... de simán lehet gyulladás/fekély is az oka.
3/5 A kérdező kommentje:
hazajöttem már nem hánytam meg semmi csak fáj a nyelőcsövem meg a gyomrom, apa szerint felkavartam a gyomrom futás közbe,és a hányások után a gyomorsav kicsit kikezdte belül valamim és azért hányhattam vereset, nem izélnek rajta sokat. Amúgy utánanéztem és sehol sem volt hasonló story. Csak hogy random véreset hányt meg ilyenek
2016. máj. 10. 14:18
4/5 A kérdező kommentje:
lehet hogy hülye vagyok, de nem megyek el orvoshoz, lehet csak az erőlködéstől lehetett.
2016. máj. 10. 14:27
5/5 anonim válasza:
Ha nem múlik el akkor viszont menny el orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!