Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Véreset hánytam mitcsinaljak?

Véreset hánytam mitcsinaljak?

Figyelt kérdés
Tegnap este buliba voltam, setalok a parton egy lannyal ,erre betamadnak 3an..kaptam azért fejre, szemem is beverzett, reggel kelel ki.elkapott a hanyinger, elmentem hanyni erre hanyasomba talalhato volt ver..ilyen kopet szeruen jott ki! Mi lehet a baj mitcsinaljak?
2015. júl. 19. 09:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Orvoshoz azonnal! Ha belső vérzésed van akkor ebből nagyobb baj is lehet...
2015. júl. 19. 09:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz! Most! Lehet, hogy semmi gond, én is köptem már véreset, de a tegnap estj "támadás" után lehet nagyobb baj is!
2015. júl. 19. 09:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszonom,megvarom meg ha ujra lesz ver a hanyasomba,akkor elmegyek orvoshoz.ha meg nem hanyok ,akkor annyira nagy baj lehet..
2015. júl. 19. 09:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Jólvan. Várd meg, hogy esetleg elvérezz belülről... A belső vérzés nem vicc!! Ne várj, hanem most menj orvoshoz!
2015. júl. 19. 10:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Tudom, a szabályok nem engedik a kérdező szidását, de ekkora barom hogy lehet valaki?

Várd meg a hullaszállítót. Én a verés után azonnal orvoshoz mentem volna, aki hivatalból rendőrt is hív.

De te csak nyugodtan ülj a gép előtt, kérdezősködj, várj. Ja, a hullaszállítók nem mentők, arra órákat kell várni. Nyugi!

2015. júl. 19. 10:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Na elmentem orvsohoz, csinaltak vagy 10rontgent a koponyamrol,fejemrol,de nem talaltak semmit..aztmondtak a szemem verzett be..
2015. júl. 19. 13:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Innentől bátran trollkodásnak minősíthetjük a kérdést.

Bevérző szem, amely véres hányadékot produkál. Röhej!

2015. júl. 19. 15:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Most ezt miert irod?
2015. júl. 19. 18:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Arra drága barátom, hogy amit írsz, az marhaság. Olyant orvos neked nem mondhatod, hogy azért hánytál véreset, mert bevérzett a szemed. Ilyen nem létezik.
2015. júl. 20. 11:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Te rosszul ertelmezted a valaszom ember, nem azt mondta ,hogy a szemem miatt volt ez:Dddddddddd csak kb 10rontgent csinaltak a koponyamrol nem talaltak senmi olyat ,csak lehet megrepedt..mashova meg nemkaptam utest
2015. júl. 20. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!