A cigarettea megállítja a növekedést 10-18 éves korban?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 16:58
1/14 anonim válasza:
igen. sőt az agysejteket is károsítja,tehát kicsi és hülye maradsz.
3/14 anonim válasza:
Igen, határozottan. Aki ilyen fiatalon kezd el dohányozni, annak a szokásos dohányos hátrányok sokkal jobban felerősödve jelentkeznek. Fejletlen marad a tüdő, illetve a nemi működés, abbamarad a mutálás, agykárosító (gyakorlatilag oxigénhiányos állapotban tartod magad, miközben szívod), lesoványodik az ember, besárgulnak az ujjak és a fogak, fénytelenné és töredezetté válik a haj. Folytathatnám a sort, de ezek a főbb jellemzők a fiatalon dohányzást követően.
4/14 anonim válasza:
igen.az agysejteket megállítja ahogy az előző kommentes is mondta!
5/14 anonim válasza:
mutálást megállítja a cigi? szerintem pont fordítva.pont hogy még jobban elkezdesz mutálni.
6/14 anonim válasza:
Igen,sokmindenben meggátolja az ember szervezetének normális fejlődését!
7/14 BeerHunter válasza:
Hát én 14 éves korom óta cigizek, és köszönöm szépen, nem áltam le a fejlődéssel:) 197 centi, és 92 kiló vagyok:) A hangom sem csilingel, és agysejthiányban szenvedek:D
21/f
8/14 anonim válasza:
Hát nemtudom. Apám 12 éves kora óta cigizik és semmi baja. Volt röntgeeztetni a tüdejét és semmi baja annak sem, kb. 190cm magas és szerintem agybaja sincs:D. De viszont van egy osztálytársam aki kb. 9 éves korában kezdett el cigizni most 14 éves és nem éppen egy jófelfogású gyerek és csak 145cm magas. Bármi lehetséges de azért szerintem nagyon rossz hatással van a szervezetre.
9/14 anonim válasza:
IGEN, megállítja. Nekem a dohányzó osztálytársak mind alacsonyak, pattanásosak, a lányoknak egyáltalán nem nőtt meg a mellük. Előttem szólóknak meg gratulálok, hogy találtak pár kivételt, meg hogy valószínűleg 14évesen kifejlődtek már, mert egyesek gyorsan érnek.
10/14 anonim válasza:
A cigizés a legnagyobb butaság, férfiaknak kihat a férfiasságára, akár elismeritek, akár nem, ezt mint nő meg tudom mondani sajnos. A legszomorúbb, hogy aki fiatalon kezdi, az nem is tudja, hogy milyen lenne, ha normális lenne, és azt hiszi, hogy ahogy neki -nem -működik, az a normális. megnézném azt a magas pasit, aki régóta cigizik, és full egészséges, az ágyban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!