A diéta megállitja a növést?
A zöldség, gyümölcs, kevesebb hús a normális táplálkozás, de valamennyi zsiradék és szénhidrát is szükséges, csak nem sok. Ettöl nem lesz bajod, feltéve, hogy nem egy darab zöldség vagy gyümölcs a napi adagod. Egy ideig ird össze, hogy mit eszel egész nap (DE MINDENT, még a legkisebb falatot is). Utána számold ki, hogy ez mennyi kalória. Tùl keveset nem szabad enni, mert akkor csak tönkreteszed magad, és nemcsak a növekedésed állhat meg, hanem a hormonmüködésed is elállitódhat.
Itt ki tudod számitani, hogy mennyire van szükséged, és ez egy komoly, megbizható oldal:
Az itt megadott értékeket minden képpen tartsd be.
Ez így egészségesen hangzik, csak a megfelelő mennyiségeket tartsd be, vagyis ne koplalj!
Mellesleg én 15 éves korom óta egy centit sem nőttem, pedig nem diétáztam... :)
Plusz 5 centit minimum még biztosan fogsz nőni, akárhogy eszel, persze nem azt jelenti, hogy ne egyél jól, mert a szerveid is most fejlődnek! És ennél többnek NEM KELL nőnek lenni, bőven elég 165-166 centi szerintem! Ha csak nem akarsz modellkedni!
Én 13 éves koromig nagyon rosszul ettem, mégis eléggé megnyúltam, 184 cm-re. Főleg genetika szerintem, hogy mennyire nősz. Mondjuk nekem családomba mindenki vagy középmagas, vagy alacsony, biztos valamelyik dédszülőm volt magas...
Az étrended jó, ha nem eszel csokit meg ilyen hülyeségeket az csak jó lehet... Mondjuk én anno tonnaszámra ittam a tejet, lehet attól nőttem meg?
Üdv
17/F
Igaz, hogy én sosem diétáztam, de 14 éves korom óta nem nöttem - és 150 cm vagyok. Eddig még sosem zavart igazán, pedig már nem vagyok fiatal.
Négy gyerekes anya
Hagyjátok már ezt a diétát!!!!!
Egyél kolbászt szalonnával meg jó zsíros pörköltet aztán menj focizni úszni futni dolgozni. nem a szobában kell punnyadni egész nap és és nem fogsz el híni.
Ha meg genetikailag hajlamos vagy rá egy pohár víztől is hízni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!