Valóbam hatékony a cigarettea idegesség ellen?
Nem nyugtat meg, és nem oldja meg a problémáidat.
Én dohányzom, tehát tapasztalatból mondom, hogy ez egy olyan rossz szokás, aminek a végzésére idióta kifogásokat gyártanak az emberek..
Aki már függő azt persze,hogy megnyugtatja.
Az alkoholista is megnyugszik,ha ihat egy pohárkával :)
Hát igen , csak kevés az olyan jellem mint te Kedves előttem szóló!
Nekem is vannak ismerőseim akik csak buliban cigiznek ( igaz ott mint a gyárkémény) de se előtte se utána. És nem is szenvednek vagy ilyesmi.
Nekem rejtély hogy csinálják.
Ameddig cigiztem én nem tudtam ezt így megállni, lehet hogy én speciel fogékonyabb voltam a nikotin addikcióra.
Persze hogy nyugtat a legelején, de nem is nyugtat, hanem sokkolja a szervezetedet Co2 vel és nikotinnal amitől egy kicsit beszédülsz és émelyegsz,hevesebben ver a szíved..stb. Ezt nem nevezném nyugtatásnak.
Utána már persze tényleg olyan mint az alkoholistának a szesz.
Egyébként szerintem az az 5 perc magány vagy haveri beszélgetés az igazi nyugtató dolog amit az ember áttél miközben kimegy egy cigire.
Amióta vaper lettem ( elektromos cigis) , nem kell kimennem az irodából, de sokszor megteszem mert kell az a szeánsz és tényleg jól esik.
Nem tudom mennyire nyugtat meg, de egy biztos, egy erősebb cigi nagyon ellazít. Legalábbis engem valamikor elszokott, meg lelassít. De hogy megnyugtatna? Nos attól mert lassabb leszek tőle, nyugodtabb semmiképp.
L17
Én alapból dohányzok, és valóban amikor tiszta ideg vagyok és rágyújtok megnyugszom.
De alapvetően, ez azért terjedt el hogy nyugtat a cigi,mert ha egy dohányos aki függő nem tud valamiért rágyújtani, akkor ideges lesz.Innentől kezdve pedig, amint rágyújt lenyugszik.
Másfajta idegességre meg van akinek hat, van akinek nem.
De alapvető emberi szokás, hogy ha ideges akkor valamit elkezd csinálni ami kicsit is eltereli a gondolatait.takarít, eszik, nassol stb, a dohányosoknál adott a cigi.Általában ilyenkor nem futtában szívjuk a cigit ha lenyugodni akarunk, hanem szertartás szerűen, leülünk és szépen lassan eldohányozgatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!