Gombáztál már? Mik a tapasztalatok? Mennyire lehet veszélyes?
Drogról van szó, igen. Esetleg tudtok olyan honlapot linkelni, ahol a tapasztalatokat írják le? Mert én nem találtam.
(Tudom, hogy nemigazán ehhez a témakörhöz tartozik, de még ez áll hozzá a legközelebb.)
Láttad a Dealer című filmet? Itt megnézheted:
Maga a film elég hosszú, de az 53-54. perctől pont két gombázós csajról van szó benne. Nem hülyeség, a legtöbb emberből tényleg ezt hozza ki. Bár én soha nem éltem vele, hallottam egy-két dolgot róla. Szerintem az egyik legundorítóbb és legveszélyesebb drog, de te tudod...
Mint minden pszihedelikus droghoz felkel készülnöd lelkileg, hogy érett vagy-e már rá (lsd, meszkalin).Viszont ha kiakarod próbálni akkor jó helyről szerezd be a cuccot mivel ha veszel egy hallucinogén ámde részben mérgező gombát akkor haluzni fogsz és rettenetes gyomorontásod lesz.A daath2-őn találsz beszámolókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!