Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy dohányos szemszögéből...

Egy dohányos szemszögéből nézve így korrekt vagyok?

Figyelt kérdés

Alkalmanként szoktam csak rágyújtani, főleg hétvégi bulikban.

Ilyenkor 6-8 szálat szívok el, ezt általában a barátaimtól kérem, és kapom.

Apám láncdohányos, neki kartonszám állnak a cigaretták a házában, de hozzá mindig csak vasárnap megyek, és ilyenkor belemarkolok a dobozába, amennyi kijön egyszerre annyit elteszek, és általában visszaadom azoknak akiktől kértem, mivel én hétköznap sosem gyújtok rá.

Nem tartom számon, de úgy nagyjából mindenkinek annyit adok vissza amennyit kértem.

Apámat nem zavarja, ha esetleg jön egy barátom hozzá, akkor neki is szívesen ad, ő nem spúroskodik a cigivel, de mondjuk egy dobozzal nem adna, viszont a 10 szál ellen nem szól.

Én nem akarok cigire költeni, sosem veszek, és bár logikus lenne,hogy kérek apámtól, és azt szívom el, de valahogy ezt mindig elfelejtem, és ezért jön az,hogy visszaadom inkább.Meg ha szar a buli akkor nem is szívok el, max 2 szálat, mert nekem még így is rádob egyet az alkoholra a cigi, nem vagyok hozzászokva, ezért szeretem.

Sok ideje csinálom, nem félek attól,hogy rászokok, de kíváncsi lennék,hogy ez korrekt e, vagy egy igazi dohányos még így sem örül annak,ha tőle kérnek?

Meg egyébként azért sem viszek cigit, mert akkor tőlem is kérnek, és csakhamar kifogynék.

(a hétköznapokban meg ha találkozok egy dohányos barátommal, akkor elteszek pár szálat, és csak úgy odaadom neki, általában örülnek neki, mert ugye az mindig jól jön)

2016. ápr. 27. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Akárkinek a szemszögéből nézzük, ez tarhálásnak számít.
2016. ápr. 27. 15:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Akárhogy nézem, a szövegértésed nem a legjobb.
2016. ápr. 27. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdező élelmes fax vagy,jól csinálod
2016. ápr. 27. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Korrekt tőled, hogy visszaadod, de idegesítő a tarhálás így is. Ha elindulok este x szál cigivel, amiről tudom, hogy a holnap reggeli kávéig pont kitart, akkor azzal, hogy te kérsz két szálat, csinálsz nekem egy betervezetlen utat a trafikba. Ettől még adok, és igyekszem pofát nem vágni, de nem örülök.

Rendes vagy, hogy később visszaadod, de legjobb lenne inkább egyáltalán nem okozni kényelmetlenséget a másiknak.

Töltögesd a saját dobozodat apádtól, és szívd azt. Nem értem, hogy miért jobb kérni-visszaadni-kérni-visszaadni, amikor gondoskodhatnál magadról.

2016. ápr. 29. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!